fbpx

Is batran!

Ma, am fost si io in obsession, Sambata, cu ocazia petrecerii celor de la JB … ma nu vreau sa fiu inteles gresit, o fost o petrecere reusita … pentru cineva caruia ii place in club. In sensu’ ca o trupa Sensor o perormat bestial (apropo cred ca is mai buni decat aialalti ce canta la butoaie), J&B impreuna cu susnumitu’ club o organizat petrecerea cum nu se poate mai bine(pentru o petrecere de club), cu animatoare, shoot’uri de Whisky din partea casei, bla bla, alea alea ce se fac la o petrecere.

Numa ca io, unu, am ajuns la concluzia ca nu imi place in club … adica, plm, nu ma mai incanta sa vad vinituri de pe langa oras (am vazut destui de multi de p’an Sinicoara) ca vin la agatat de fetite care nu au bani sa faca pisu’n oras, da in schimb is pline de zorzoane … in plus, ma deranjeaza extrem de mult, vizualizarea unui “tatic”, plin de energie, si cu pastila albastra sub limba, gata gata s’o inghita, in timp ce ii cu fius’o la agatat, sus numitele, dansand ca un urs in calduri in cautarea unei vulpite pentru sarpele flamand.

Ma, nici muzica de acest gen nu ma incanta… adica, sa iei o melodie clasica, sa o mixesezi, astfel incat sa tina juma de ora … mmmm …. ii clar nu’I pentru mine … dupa cum spuneam, is batran. Nu condamn pe nimeni, nici macar nu incerc sa inteleg de ce le place asa ceva (hai sa fim seriosi, nici io nu am fost inteles ca imi placea rock’u…asa ca, vorba aia, fiecare cu aia a masii)

old tree


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

14 Responses

 1. friv says:

  Până ii dai de gust din nou ,părerea mea.

 2. Te inteleg perfect….

 3. “Dansand ca un urs in calduri in cautarea unei vulpite pentru sarpele flamand.” :)) :)) :))

  Revenind la lucruri serioase, nu cred ca tine de batranete, doar ca in timp ne mai schimbam gusturile, apreciem alte lucruri!

 4. Boris says:

  Nu mai e ca pe vremea noastra… acum e muzica house sau cum ii zice la putere… bate toba pana innebunesti de cap!

 5. Adriana says:

  Nici eu nu gust cluburile de acest gen…prefer melodia asa cum e ea fara a fi mixata pe acelasi ritm “jungle”. Iar in ceea ce priveste oamenii care le frecventeaza – marea majoritate (din ce am vazut si eu) – i-ai descris foarte bine :))… Oricum cred ca aceste cluburi sunt un loc de vizitat… poti observa foarte bine cateva specii din atlasul de mitocanie urbana …:P

  P.S. Nu esti deloc batran … eu zic ca ai alte valori 🙂

 6. Oana says:

  Eu nu-ti spun ca esti batran! Uite eu nu am mai fost in club de muuuuult timp si nici nu prea ma mai atrage. Cluburile au ajuns fite. Urasc asta. Eu una nu prea ma mai simt bine in club cand toata lumea se uita la mine cum sunt imbracata si toate cele.

 7. TVdece says:

  Vin mai tarziu sa dam o tabla si sa ne ungem de reumatism.

 8. io says:

  io mai pot (inca) :P.
  si nu depinde decat de ce am chef….

  @ciulea: iti mai amintesti de copia ta batrana de acum vreo 10 ani? stii de cine vorbesc banuiesc :))))

 9. Dan Ciulea says:

  @daninho: las’ ca te prind io 😀
  @friv: zici?
  @alex bartis: si io pe tine ;-))
  @Mihaela Nistor: ce imi place ca esti atenta la intreg articolu’ meu
  @Boris: nu’s ce sa zic…
  @Adriana: Multumescu’ti pentru incurajari
  @Oana: Pai du-te sa vezi
  @TVdece: Ne intalnim in bamboo? 😛
  @io: ia, fluieru’ facea tat!

 10. Pavel says:

  Bre, eu am 21 de ani şi nu-mi plac cluburile, locurile cu muzica bubuită şi idioţi ce sar în sus cu mâinile în aer gata, gata să-mi plesnească două voit sau mai puţin voit.

  Mi-s bătrân?

 11. Dan Ciulea says:

  @Pavel: ia, esti batran 😀

 12. kane says:

  O parte din Sensor sunt din vechiul Sistem (cei cu butoaiele).
  Nu esti batran man, te-ai maturizat si in plus s-a schimabt mult miscarea din asa zisele cluburi in care mergeam si eu pe vremuri.. si ERA fain. Acum nu cred ca mi-ar mai placea si nici nu mai sunt curios..sau am imbatranit si io?!?! 🙂 Fiecare isi foloseste energia cum doreste. :p

 13. marius says:

  @kane
  prima data a existat Sensor si apoi o parte din ei au facut em care a si dat-o pe altfel de muzica
  @Dan Inca nu esti batran daca ai fost in club. eu n-am fost in club…de cand exista ele, cluburile. Eu stiu doar de discoteca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.