fbpx

Intotdeauna am ceva de comentat!

E o axioma asta si nu are sens/nevoie sa o discutam! Indiferent ca vorbim de un simplu salut, sau ca intram in discutii, pe care mai marii predecesori ai nostrii, nu au reusit sa le desluseasca pe straziile Atenei, eu oricum am ceva de comentat!

Daca ma anunti ca mergi la noi la mare in concediu, evident ca eu am sa te intreb de ce? de ce alegi sa dai aceeiasi bani, pe conditii (si aici ma refer in special la calitatea serviciilor) mult mai slabe decat … in Croatia, Muntenegru (zic de aceste partic, pentru ca din Cluj e relativ aceeiasi distanta pana la mare)

Daca, buburuza vrea sa umpere ceva … indiferent ce, indiferent ca avem nevoie de acel ceva, eu clar ca prima data am sa comentez ca de ce sa’l cumparam …

Daca mama, vrea sa imi puna un pachet, nu reuseste decat dupa minim 15 minute in care eu comentez … nu intra’n discutie.

Cadourile, care urmeaza a fi cumparate la prieteni/amici/cunostinte/obligatii ce’or fi, nu trec pe la casa de marcat, pana ce nu trec prin ochiu critic, guraliv a meu!

Am ajuns la stadiu in care tu faci lista, si eu tai de pe ea!

Si, pentru ca orice regula are o exceptie care o intareste, va spun ca singuru’ moment in care nu am comentat a fost: hai sa mergem undeva in weekendu’ asta?

Yep, plec in concediu 😀 … ne auzim peste o saptamana … pardon, maine ne citim ca o sa anunt fericitul posesor a acreditari la festivalul peninsula.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

5 Responses

 1. injineru' says:

  nu eşti singurul:)) concediu plăcut băi tată:)) ne vedem când te întorci, desigur la o bere, aşa ca de nou mutat ce voi fi:P

 2. Concediu plăcut şi să vă distraţi şi pentru cei care încă bântuie pe la job!

 3. Ioana says:

  Drum bun, distractie faina si relaxare placuta! Sa va intoarceti cu bateriile incarcate cu voie buna!

 4. Rasta Man says:

  Nu te duce in concediu, va fi nashpa la intoarcere. Dar daca totusi incepi si comentezi, iti urez un concediu placut. Sper sa ramai surprins si sa ai parte de aventuri.

 5. Concediu placut!!! sa ai parte de cat mai multa distractie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.