fbpx

Cafenelele

Ma,  io am o problema … clar am o problema si am sa va rog sa ma ajutati sa trec peste acest hop din viata mea.

Dupa cum bine stiti, sper ca siti, daca nu aflati acum, sunt un mare, dar MARE bautor de cafea … nu sunt unu’ gingas, sunt pur si simplu’ un bautor de cafea care apreciaza ceva bun … nu cred ca cer prea mult sa primesc dimineata o cafea, si nu un ness … acum daca imi dai, vara un frappe, CLAR ca sunt mai mult decat fericit … dar, asa in general prefer un simplu’ espresso … scurt, negru …

In fine, nu despre asta e vorba, ci despre cu totul altceva .  Maine, dis de dimineata trebuie sa ma intalnesc cu cineva … la o poveste. Normal ca as prefera sa imi beau cafeluta si, daca e posibil, sa pun si un croissant langa espresso ala … cand am zis dis de dimineata m’am referit pe la un 7 … hai 8 cel tarziu.

Ma, io stiu in Cluj o singura cafenea, care se deschide pe 8 dimineata … hai doua.

Si acum sa revenim la oile noastre, si anume la problema mea … care e scopul unei cafenele? Nu sa serveasca … tobe … cafea? Si aceasta … cafea, nu ar fi interesant sa o pot bea la ora … tobe …. trambite … si la 6 dimineata … adica no’ … mi se pare aiurea sa merg in benzinarie sa imi beau cafeaua.

Oare gresesc eu? Adica, nu sunt eu cel mai umblat om din lume, dar pot sa ma mandresc cu cateva escapade, si pot sa va spun ca in nici un oras, nu am gasit o cafenea care sa fie deschisa la ora 6-7 dimineata …


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

11 Responses

 1. dragosmone says:

  Nu te uiti unde trebuie. Cele care se deschid la 6 au locuri in picioare si cafeaua vine langa un R26. Stii tu genul.

 2. Mihai Labo says:

  Piata muzeului . Casa Taufer !

 3. Dan says:

  In tot Bucurestiul, daca stiu cateva.

  Probabil nu-s destui clienti ca sa-ti pui angajatii sa se trezeasca de la 5.

 4. Pavel says:

  Iote idee de afacere, cafenea deschisă dis-de-dimineaţă. Faci tu una la Cluj şi eu una la Iaşi. Sau la Iaşi or fi mai multe deschise la ore aşa de matinale?

 5. Adi says:

  In grupul Janis exista 4 cafenele ultracentrale toate, casa tauffer, janis cafe, BCJ (langa Ursus) si BERARIA URSUS.Casa tauffer si bcj sunt non-stop, si au niste preturi f dragute, mai ales la happy hours ul zilnic, iar BERARIA URSUS deschide doar la ora 9, dar are de asemenea o cafea buna si ieftina, la happy hours. Cred deci ca problema cafelei bune (Bistrot, italiana) si matinale, cu croissantul aferent, e rezolvata mai mult decat onorabil in centrul clujului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.