Home » Înconjurul Lumii cu Vunk, Cluj-Napoca

Înconjurul Lumii cu Vunk, Cluj-Napoca

Nu o lungim!

Am de dat o invitație dublă la concertul acustic Înconjorul Lumii a celor de la Vunk, care va avea loc pe 26 martie 2015.

Pentru a intra în posesia invitației duble, trebuie doar să le faceți o propunere la băieții de la Vunk, aici în comentarii la acest articol (nu pe facebook, sau mai știu eu unde) cu o o propunere de lucruri/locuri de vizitat făcut în Cluj.

De la locuri de vizitat, până la locuri de mâncat. De la natură, pânlă la baruri de îmbătat. De la monunemte istorice, până la întâlniri cu oameni/grupuri. Orice este binevenit, important este ca la final oamenii să rămână cu amintiri plăcute despre Cluj, să povestească peste tot pe unde merg cât de bine și frumos a fost la Cluj.

Vunk-Cluj

Cei care doriți, puteți achiziționa bilete online, sau Carturesti Cluj – Str. Al. Vaida-Voievod nr. 53 – 55, Iulius Mall, parter Humanitas – Str. Universitatii, nr. 4.

VIP : 120 lei
Categoria 1: 70 lei
Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrarea in locatie carnetul de elev/student)


comments

Etichete:

5 comentarii la „Înconjurul Lumii cu Vunk, Cluj-Napoca”

  1. Dupa ce admira privelistea de pe Cetatuie, pot coborî in Parcul Central sa faca o plimbare de-a lungul lacului Chios dupa care se pot indrepta spre mica Venetie – Andrei Saguna. Dupa ce strabat zona Avram Iancu -Teatru National..se opresc la Panemar unde e cel mai sandwich ever….si mergand frumos pe Eroilor cu o mica oprire in piata Mathias seara se incheie in Spatiu unde e cel mai fain karaoke din oras!

  2. O cafea delicioasa de la Sisters, poate cu noroc o bere la Joben, o supa de la Souper ca sa nu fie totul pe burta goala si o plimbare intre ele cu povesti despre oras cu Cluj Greeters

  3. foarte bune sugestiile de mai sus, eu le-aș recomanda o plimbare prin grădina botanică, e superbă în orice sezon 🙂 Și mi se pare că trebui musai să bifeze Fabrica de bere, unde pot mânca ce vor ei, dar să bea măcar o halbă de nefiltrată proaspată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.