fbpx

Iluzionism Psihologic – Mentalism | Cristian Gog – Mentalist

Cristian Gog este doar o persoana simpla, ca oricare alta, care a descoperit “misterele si posibilitatea imposibilului” chiar daca numai prin intermediul perceptiilor gresite ale unor elemente vizuale, auditive sau palpabile, care tind sa modifice realitatea si sa ne insele simturile. A invatat mai tarziu ca facilitarea intentionata a acestora e ceea ce creaza efectul si iluzia ca suntem capabilli sa deformam legile realitatii, …sa cream miracole.Iluzionism Psihologic - Mentalism | Cristian Gog - Mentalist

In efectele prezentate de Cristian, nimic nu apare si nu dispare ca prin magie, nimic nu isi schimba locatia, nu se preface in fum, nu sunt oglinzi, …nu e magie! El citeste ganduri, creaza coincidente imposibile, prezice actiuni si evenimente, el misca obiecte de la distanta numai cu puterea mintii, opreste timpul in loc, indoaie metale fara efort… Toate acestea intr-un spectacol antrenant, plin de participare din partea publicului.

Spectacolele oferite contin efecte de mentalism selectate si structurate pentru fiecare tip de eveniment. Prestatia, in sine, e mai mult decat o simpla demonstratie de abilitati avand o tenta motivanta, este menita sa starneasca emotii, sentimente, ambitii, intrebari si uneori chiar nesiguranta in propriile convingeri.

Cristian Gog poate sustine spectacole la orice fel de eveniment, pentru orice numar de persoane, in amfiteatre si sali de conferinta, in restaurante si spatii restranse sau chiar la tine acasa. Efectele pot fi prezentate pe scena, fata in fata pentru diferite grupuri, sau de la masa la masa. Indiferent de situatie, el va transforma evenimentul tau intr-un succes.

Indiferent ca ai o lansare de produs, targ sau expozitie, dineu, nunta, sau orice alt eveniment, il voi face unic. Eu imi voi structura serviciile in functie de nevoile tale!

Daca vrei sa il ai pe Cristian la urmatorul tau eveniment, sau vrei sa afli detalii referitoare la cum poate acesta sa iti transforme evenimentul intr-unul deosebit, poti obtine informatii telefonic sau prin e-mail la:

Telefon : 0751 495 371
Email: cristian.gog@gmail.com

web: http://www.cristiangog.ro ; blog: http://mentalshowoff.blogspot.com/

*Daca ne trimiti un e-mail te rugam sa specifici: data evenimentului, tipul acestuia, locatia, numarul aproximativ de invitati.

Cristian Gog

UPDATE:

In acesta seara voi prezice rezultatul alegerilor ! La procente! Cu virgula!

Vom face brodcasting live de la sediul Tv-Net.ro pana Duminica seara. Predictia poate fi urmarita in tot acest timp !

[nggallery id=6]

17 comments
 1. @Cristian Gog Da asa e, am intarziat muuult cu articolul, sincer asteptam ceva filmari, ca sa postez… in fine e clar ca trebuia sa te public si prin urmare nu am mai asteptat, o sa le public pe parcurs…
  @Marius S. Sa inteleg ca ai fost la spectacol, sau ai vazut filmarea de la uscat: Ce faci Vineri seara?

 2. @Marius S. ai vazut:
  UPDATE:
  In acesta seara voi prezice rezultatul alegerilor ! La procente! Cu virgula!
  Vom face brodcasting live de la sediul Tv-Net.ro pana Duminica seara. Predictia poate fi urmarita in tot acest timp !

  Voi prelua si eu acel brodcasting, plus filmarea, pe care a inceput chiar in acest moment sa o faca pe strazile Clujului…, astept de la el un semn … si sper ca astazi sa postez articolul cu filmarea, plus brodcastingu’.

 3. @dezaxata ce absurditati se poat intelege din comentul tau… avand in vedere ca articolu tau se numeste “Dans Erotic” :))
  Nu ti-a spus nimeni “Ai grija ce vorbesti… ca poate se intampla!”

 4. Salutare,

  Am fost foarte surprinsa sa te vad in postura de iluzionist, nu ma gandeam ca asta e menirea ta. Esti foarte tare eventual o sa te rog sa-mi trimiti pe mail care sunt tarifele tale poate pe viitor te pot recomanda.
  Iti doresc mult succes!

  Cu drag Mirela

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Google a fost la Cluj!

Next Post

Eu cu cine votez?

Related Posts