fbpx

Cristian Gog: omul care stie numele viitorului presedinte

cristian_gog_rezultat_csopDupa cum am promis in acest articol, am revenit cu filmarea facuta de Cristian Gog.

Vineri, 4 decembrie 2009. Mai sunt 46 de ore pana la incheierea alegerilor si anuntarea exit-poll-urilor. Mentalistul Cristian Gog stie, cu precizie, rezultatele obtinute de Mircea Geoana si Traian Basescu, dupa masuratorile ce vor fi facute si transmise de REALITATEA, duminica, 6 decembrie la orele 21, la iesirea de la urne. Stie, dar nu vrea sa spuna nici in ruptul capului care sunt procentele celor doi candidati, cine este persoana care va depune juramantul de presedinte al Romaniei.

LIVE: urmareste plicul:

…..

Tu cine crezi ca va fi presedinte?


25 comments
 1. @Pau: “plinul” cand se va desface … vei fi surprinsa… crede-ma, eu l-am mai vazut in actiune si niciodata nu a scos din plic o “abureala”… te rog sa scrii reactia pe care o sa o ai in momentul in care citeste biletelul 🙂

 2. Sunt intrigat. De ce ne-a lasat sa vedem initialele castigatorului si o parte din prima cifra din procent ? Sau m-am inselat asa de tare, doar mi s-a parut ? Nu ca prima cifra din procent ar mira pe cineva. Daca s-ar fi uitat toti alegatorii la filmulet, procentul ar fi fost cu siguranta mult mai mare. Toti nehotaratii ar fi votat ce a scris Cristi 😀
  .-= daniel´s last blog ..Paz con todo – fobii citadine si utopii (II) =-.

 3. lol deci nu-mi vine sa cred !! exactt 51.6 !! dar cum a reusit ??!! n-am cuvinte .. probabil vede viitorul sau ceva 🙂 oricum astea-s lucruri paranormale .. adica nu-i normal ca un om oarecare sa stie exact procentul castigatorului!! ce sa zic FELICITARI Cristian Gog,ti-ai facut publicitate buna prin chestia asta.
  .-= Pau´s last blog ..Leapsa Top 5 filme 2009 =-.

 4. Daca trecem peste harababura creata de realitatea cu schimbarea sondajului si cu secundele in care nu au transmis (noi am schimbat canalul sa nu creada lumea ca am trecut pe imagine statica), predictia a reusit! Mai mult decat atat, se pare ca am avut dreptate si cu “rezultatul surpriza” (vezi interviul), desi imi doream sa nu fie asa :P.
  Multumesc tuturor celor care au fost cu ochii pe mine.
  .-= Cristian Gog´s last blog ..Am prezis rezultatul alegerilor =-.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Galeria de arta-inscrieri in perioada 30.11.2009-06.12.2009

Next Post

Cristian Gog – a STIUT!

Related Posts