fbpx

Prof. Dr. Leonida Bucium

Ati auzit de GEO TV?, eu pana astazi nu am auzit… dar am intrat in posesia unui link … extrem de interesant:

Trec peste ineptiile pe care le debiteaza dl. profesor si nu pot decat sa “extrag” o singura concluzie:

E cea mai tare campanie facut vreodata in Romania (campanie publicitara)

Sa va si explic de ce, dupa cum spunea Cristian Gog intr-un spectacol de al lui, in momentul in care iti spune sa NU te gandesti la un elefant roz, subconstientul tau, primul lucru pe care il face este sa caute in arhiva imaginea unui elefant, culoarea roz, suprapune aceste doua elemente si doar dupa aceasta poate sa stearga din minte gandul “elefant roz” … (e grosiera explicatia, nu o tin minte cuvant cu cuvant, tin minte doar ideea de baza!)

Asadar, ce campanie mai buna decat asta putea sa aibe portalul emag? aaa stiti ce inseamna EMAG (in conceptia lor)?: Entitatea Miscarii AntiGoriliene =))

Ca sa va faceti o idee despre aceasta entitate, va mai prezint un articol, de mare interes, global as putea sa spun:

alienware O fotografie incredibila ne-a fost trimisa acum cateva minute de catre unul din reporterii nostri infiltrati in structurile serpiliene. Fotograful nostru a reusit sa patrunda sub acoperire in laboratoarele secrete ale Entitatii Miscarii AntiGoriliene (E.M.A.G.), unde un numar impresionant de tehnologii invazionale erau deja produse. In imagine aveti o imagine surprinsa cu dispozitivul Alienware (n.r. “Razboi Extraterestru”), ale carui componente sunt atat de instabile imediat dupa productie incat necesita mentinerea intregii tehnologii sub lanturi.

Miscarea Spirituala “Renasterea Getica” a avertizat din timp asupra pericolelor iminente ale unei invazii extraterestre, care ar urma sa aiba loc pe 1 ianuarie 2010. Iata ca acum avem si dovezi! Suntem in al 12-lea ceas! [via]

Cateva raspunsuri (pertinete) de la utilizatori:

Posted 17 decembrie, 2009 at 2:07 pm |

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Alienware=)))ma inec efectiv de ras. Ce-as da sa am si eu o arma d-asta iternautica. Cred ca pentru dvs nu s-a inventat wikipedia, dar pentru ca eu sunt o goriliana va voi ajuta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Alienware

saaau: Alienware is an American computer hardware company and a wholly-owned subsidiary of Dell, Inc.[1] It mainly assembles third party components into desktops with custom enclosures for high-performance gaming. These products also support graphically intense applications such as video editing, simulation, and audio editing. Alienware also offers for sale rebadged laptops and computer peripherals, such as headsets, computer mice, monitors and keyboards. Alienware was founded in 1996 by Nelson Gonzalez and Alex Aguila. Alienware’s corporate headquarters is located in Kendall, Florida, an unincorporated area of Miami-Dade County west of the city of Miami.

Posted 15 decembrie, 2009 at 10:46 pm |

Sa ma bata mamaie, n-am mai ris asa dion clasa a IV-a
Sa nu mint, a mai venit la mine odata una careia i s-a deschis al treilea ochi, de mi-a poleit peretii cu fericire si cu aur, dar nici pe departe n-a fost asa distractiv

Posted 14 decembrie, 2009 at 7:49 pm |

ATENTIE!!!!! Am aflat din sursa sigura ca microbienii s-au aliat deja cu serpilienii in lansarea urmatorului atac. Gripa porcina este doar o particica dim marele plan al microbienilor. Se pare ca au obtinut promisiunea serpilienilor ca dupa victorie sa li se dea postul de prim-ministru.
P.S.
cum puteti crede asemenea tampenii?????

Răspunde

 • s0ldatu

  Posted 14 decembrie, 2009 at 8:13 pm

  Cel mai mare atac este al programului “windows”, este un mare pericol. Romani, nu acceptati sa cadeti prada diavolului american, folositi Linux.

  Răspunde

  • DreamFall

   Posted 16 decembrie, 2009 at 7:52 am |

   da chiar asa…

   Gates e un diabolic ce vrea sa ne cucereasca cu Windows (fereastra -> portal pe unde ne vor cuceri pe toti).

   Folositi Linux. tehnologie umana, nu extraterestra. Am pomenit ca e GRATIS???  😀

Dar cel mai bine, mergeti si voi pe blogul domnului profesor si culturalizati-va … si … ca sa termin in ton:

nu mai radeti de ce nu intelegeti. multe lucruri se ascund sub astfel de tehnologii. de unde nu stiti ca asta chiar nu este ceva lasat de extraterestrii, care vor ca in 2010 sau in 2012, cum ziceau si aztecii, ca saracii li s-a terminat is calendarul la anul ala si a trebuit sa imprumute de la spaniolii care la inceput au fost de treaba dar pe urma nu au vrut sa le zica cum e cu calendarul si s-au suparat si i-au omorat pe saracii bastinasi, si le-au mai luat is aurul. eu zic sa ne pregatim cu totii si chiar sa se faca un comitet ceva pentru ca va fi dezastru in tarisoara noastra, ascultati la mine ce va zic.

Dupa culturalizare, m-am comportat precum acest prezentator:


Loading comments...
Previous Post

Mirela Iordache – artist plastic

Next Post

Galeria de arta-inscrieri in perioada 14.12.2009-19.12.2009

Related Posts