fbpx

Hai la Napoca Folk Festival!

UPDATE: Castigator este Alina!

Presupun ca stii de Napoca Folk Festival! Presupun ca stii ca joi, 25.10.2012, incepand cu ora 21, in „Janis la Stuf”, incaperea „Vama Veche” are loc Gala Tinerelor Talente cu intrarea libera!

Presupun ca stii cine se urca pe scena Casei de Cultura a Studentiilor vineri, sambata si duminica incepand cu ora 18 dupa care, isi strang sandramaua si se vor muta in carciuma BCJ… pentru ca, nu-i asa folku’ e mai aproape de inima si se asculta mai bine-n carciuma!

Fara sa o mai lungesc, foarte mult, va chem cu mine la Napoca Folk Festivalsi nu oricum! Va ofer o invitatie pentru fiecare zi. Sunt trei invitatii de cate o persoana pe care le puteti folosi dupa bunul plac. Fie mergeti singuri in fiecare zi cu cate o invitatie, fie mergeti cu inca doi prieteni intr-o zi… faceti combinatiile voi!

Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia invitatiilor? Pai… nimic mai simplu, imi lasi mai jos un comentariu cu un link catre o melodie cantata de unul din artistii care se vor urca pe scena la Napoca Folk Festival!

Comentariile se pot lasa pana maine, adica vineri, 26.10.2012, ora 15… castigatorul va fi anuntat la 10-15 minute, alegandu-l cu ajutorul site-ului random.org.

BAFTA!


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Il Milanese, Floresti, Cluj

Next Post

Nervi de otel!

Related Posts