fbpx

#BuniciFericiti

Și eu, ca și voi de altfel, sunt prins în vârtejul aglomerației cotidiene. Totuși, anul acesta, mi-am propus, împreună cu colegii de la Magic People, ca cel puțin o dată pe lună să ne facem timp și împreună cu bunicuții de la centrele de zi din Cluj să facem câte o activitate.

Nu contează ce, important e să facem ceva împreună. Pentru că au extrem de multe de oferit. În primul rând, ori de câte ori ne întălnim cu ei (încercăm să avem cel puțin câte o întâlnire săptămânală) ne demonstrează că viața nu e complicată deloc, de cele mai multe ori noi o complicăm.

Ieri, cu ajutorul fetelor de la PR Venture, am fost la Pensiunea La Mesteceni – un loc de vis, la doar 14 KM de Cluj-Napoca – unde Ioana, proprietara pensiunii, împreună cu întreg staff-ul ne-a făcut să ne simțim în al 9-lea cer!

BuniciFericiti008

Am fost peste 40 de persoane, care nu s-au simțit doar bine, ci extraordinar. Bunicții ne-au făcut să înțelegem ca efectiv copilăria nu are vârstă! De la plimbărea în pădure, pănă la jocuri și cântece a fost un singur pas.

Adevărul e că bunicuții știu să-și trăiască viața și mă bucur că împărtășesc și cu noi această experiență.

Ieșirea noastră, de ieri, a avut și o tentă ”serioasă”. Am vrut ca acesta să fie cadoul nostru pentru cei mai activi vârtsnici de la centru (la centru se întâmplă zilnic activități – mulțumim doamna Mihaela Marcoviciu pentru implicare și devotament) și, totodată, cu ajutorul lui Tudor Marcu, am avut un mic seminar despre cum să mănânce sănătos. Le-a dat câteva idei de rețete cu mâncare potrivite pentru vârsta lor și câteva ponturi de ce să-și cumpere de aceiași bani, dar care să se încadreze în ideea de mâncat sănătos.

Mai multe poze găsiți pe pagina de Facebook Magic People, Andreea a scris un articol mai cuprinzător aici.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #003 – în cazul de față resursă

Next Post

#NuTrecePeLanga

Related Posts