fbpx

Hai cu mine la TIFF Music Night!

Castiga un bilet la TIFF Music Night! Vor concerta trupele Baba Zula (Turcia) si Nôze (Franta), alaturi de DJ-ii Nico de Transilvania (Marea Britanie), Buscemi (Belgia) si Sekuoia (Danemarca)

Pe 4 iunie, incepand cu ora 21:30, cinci dintre cele mai in voga nume de pe scena electro vor sustine un concert spectaculos la Hala Flacara din Cluj, in cadrul TIFF Music Night.

Trupele Baba Zula (Turcia) si Nôze (Franta), alaturi de DJ-ii Nico de Transilvania (Marea Britanie), Buscemi (Belgia) si Sekuoia (Danemarca) vor da viata acestui superb proiect!

Pretul unui bilet la TIFF Music Night este 40 de lei, daca acesta este achizitionat in avans, si 50 de lei, in ziua concertului. Biletele pot fi cumparate de pe biletmaster si, incepand din 28 mai, la casieriile TIFF din Cluj.

Bun, si ca sa nu o mai lungesc, iti spun franc in fata:

Dau un bilet la TIFF Music Night!

Si nu oricum, exrem, extrem de simplu. Tot ce ai de facut este sa imi recomanzi un film de la TIFF… film pe care, din punctul tau de vedere e de nepierdut! Care-i filmul pentru care tu o sa te dai peste cap ca sa-l vezi?

Te poti inscrie pana duminica, 3 iunie, ora 17 lasand un comentariu la acest articol. Va rog sa lasati o adresa de mail valida. Castigatorul il voi anunta duminica, 3 iunie pana la ora 19!

Bafta si spor la comentat!

P.S.

Ruxandra Predescu si Robi Katai vin si ei la concert urmariti-le blogul pentru ca… maine dau si ei un bilet!


8 comments
  1. Sunt mai multe filme pe care as dori mult sa le vad, insa cel mai si cel mai mult vreau sa vad “Moartea unui supererou”. Vreau sa vad acest film pentru ca imi plac filmele cu si despre supereroi, dar si cu adolescenti. Imi doresc cu atat mai mult sa-l vad datorita conditiei medicale a personajului principal si cred ca filmul va fi extraordinar !

  2. Anul trecut fiind voluntar nu am putut lua parte la spectacolul celor de la Baba Zula. Buscemi ascut de peste 4 ani. Un party TIFF intr-o fabrica este un eveniment special de la care eu nu vreau sa lipsesc.
    In alta ordine de idei iti recomand sa mergi la “Marley” din sectiunea “Ce se intampla documentarule?” miine de la orele 18.00 la CCS.
    P.S. Sincer sper sa se opreasca ploaia pana la ora deschiderii oficiale. Ne vedem prin cinema!!

  3. Filmul pe care as dori sa-l vizionez este “Tigan”. Am vazut trailerul si pot spune ca DA. E un film de vazut, fiindca are o poveste impresionanta. Sunt foarte curioasa sa vad ce turnura va lua viata pustiului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

La ce varsta ai injurat prima data?

Next Post

TIFF-ul a-nceput in forta!

Related Posts