fbpx

TIFF-ul a-nceput in forta!

Ziua de deschidere a TIFF-ului a fost una extrem, extrem de “controversata”… daca imi permiteti aceasta exprimare!

Daca pe tot parcursul zilei vremea si-a facut de cap, pot spune, bucuros, ca pana la urma, nasu’ mare a festivalului a avut dreptate insistind ca festivitatea de deschidere sa aibe loc in piata Unirii… iar paturile primite au fost un plus de caldura mai mult decat suficient (o pasarica imi spoteste ca acestea vor fi disponibile pe toata perioada festivalului la proiectiile din aer liber)

Filmul Calatorie pe Luna, a lui Georges Méliès (restaurat frame cu frame) e o capodopera care trebuie vazuta!

Orchestra Notes & Ties a reusit sa dea un plus de valoare, prin interpretarea unor colane sonore de la filme consacrate Star Wars si Star Trek.

Scurt metrajul lui Tudor Giurgiu: Superman, Spiderman sau Batman  este un filmulet bestial, care te emotioneza pana in maduva oaselor si pe care trebuie neaparat sa-l vedeti!

Cu parere de rau, am fost nevoit sa plec inainte sa vad marea premiera a filmului Despre oameni şi melci, dar voci din popor spun ca e un film care nu trebuie ratat, prin urmare am sa merg sa-l vad pe data de 8 iunie.

Despre ziua 1 a TIFF-ului au mai scris si Psaico, Vlad, Corina, Razvan, Tibi si Anne Marie si nu in ultimul rand Teodora, pe blogul TIFF-ului


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai cu mine la TIFF Music Night!

Next Post

TEDx–pe scurt!

Related Posts