fbpx

De ce original?

Ma, io … fara doar si poate, sunt adeptu’ pieselor originale … imi confera asa un … sentiment de siguranta … clar! Si nu ma limitez doar la piese originale, merg mai departe … pe acelasi principiu, merg in reprezentante … adica, na’ … plm!

Ma, asa de tare am fost prins de faza asta (cu piese originale / reprezentante), incat si cu ciuleamobilu’ nu am mers decat in reprezentanta … inclusiv pentru schimbarea unui bec (nu ca nu as putea sa il schimb si io … da’ no’ … sentimentu’ ala de siguranta)

Si nu doar eu … dar pe toti cunoscutii mei ii bateam la cap sa faca acelasi lucru’ … pe socru’mi’o l’am carat 100 de KM … tat pe principiu asta.

Acum, am o problema cu climatronicu’ … io nu am stiut ca la octavii se strica compresoru’ dupa trei ani … altii stiau … oricum, e irelevanta chestiunea asta … ceea ce ma pune pe mine acum pe ganduri … e fix sentimentu’ asta de siguranta.

Adica, cum sta treaba: un compresor, original de la mama ei costa undeva la 3.600 lei … plus manopera, plus consumabile mici … pe cand unu’ contrafacut, cu tot cu manopera … cu tot cu consumabile … cu tot, tot … TOT, ma costa 2.100 ron … ambele chestiuni facute in reprezentanta (ma rog in judete diferite … da’ tot reprezentante) si ambele chestiuni imi ofera 2 ani garantie!

De aici si dilema mea … de ce as alege originalu’? … serios, si asta nu se aplica doar la chestiunea in cauza … in principiu la orice se aplica … incepand de la piesele de schimb de la un ceas de perete, si terminand cu un RMN de taspemii de tesla … (o poza pe tema asta gasiti aici)

De ce as alege original?


4 comments
  1. daca si originalu tine tot putin, nu vad de ce ai da banii pe ala?! Mai ales ca nu e o chestie de siguranta bla bla bla. In plus, chetsiile astea originale, unde crezi ca sunt facute??? Tot prin taiwan!

  2. eu la fordul meu am patit cu injectoarele. un injector original, in reprezentanta era vreo 22 mil plus manopera. am optat pt variantaoriginala, care m-a costat 12,5 mil, cu tot cu manopera. daca iti da garantie 2 ani, eu zic ca nu merita sa investesti in piesa originala. de multe ori se plateste firma, nu neaparat calitatea

  3. In ziua de azi nici originalul nu mai tine atat de mult. Cred ca si-au dat seama astia ca lumea isi cumpara haine originale ca sa le poarte mult timp si ei nu mai fac vanzare. 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Bloggeri vs. Jurnalisti

Next Post

Universitatea Cluj vs. Dinamo Bucuresti

Related Posts