fbpx

Soferi de Duminica

Din seria: “Cine pi$da matii ti-a dat carnet”, doresc pe aceasta cale sa ii trimit in origini pe toti soferii de Duminca, plus pe cei care scot masina in timpul saptamanii doar daca ploua; care au impresia ca oglizinile retrovizoare sunt puse pentru estetica masinii (mai ales cea din dreapta) si care cred ca semnele de circulatie (asa cum sunt ele instalate: dupa copaci, putine si degradate) sunt puse pentru infrumusetarea orasului.

Astazi am avut norocul ca in 500 de metrii sa dau peste 3 astfel de “soferi”

  • Primu a considerat ca daca acum 3 luni pe o strada a fost sens unic e si acum, nu are importanta semnul pe care l-a montat politia rutiera, cel care iti spune ca ai circulatie pe ambele sensuri si a simtit el envoi sa imi f#ta nervi de dimineata ( am fost nevoit sa ies din masin sa ii spun frumos: “Ma boule, cand ai intrat pe strada ai vazut ca ai un semn cu circulatie in ambele sensuri? Trage-te pe banda ta si lasa-ma sa circul”)
  • al 2-lea si al 3-lea au considerat ca oglinda din dreapta este pusa la vrajeala de catre constructori (probabil ca aveau oglinzi prea multe si nu au avut ce sa faca cu ele, asa ca au mai pus si in dreapta una), de ce sa te asiguri cand schimbi banda? Mi se pare absurd, il faci pe ala care circula regulamentar sa f#ta o frana (ii testezi viteza de reactie…) si apoi te mai si enervezi pe el “Ca ce p#la mea cauti regulamentar pe banda aia?”

Prin urmare le dau un sfat la toti acesti soferi:

Mergeti voi frumos acasa, il luati pe tatal vostru in spate si va bagati in origine!

Doar voi puteti sa faceti asa ceva


5 comments
  1. Eu tac din gura nu mai zic nimic… ca stii cele 3 posturi de la mine de pe site in legatura cu aceasta problema a tarii noastre! Acum fara sa supar pe nimeni… stii unde sunt CEI MAI PROSTI SOFERI DIN TARA? E sondaj facut…. Soferii din Arges.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Facultate? De ce?

Next Post

Gandacelul Boc

Related Posts

Scenarii …

Sadita adanc de catre prea-iubitii nostri dragi tovarasi conducatori, crescuta de’a lungu’ celor peste 20 de ani de tranzit in epoca democratiei, presarata cu ingrasamantul creditelor imobiliare, incrucisat cu leasingul auto, sentimentu’ de proprietate a crescut extrem de mult, precum o cultura de soia modificata genetic in sufletul meu.
citește mai mult