fbpx

Intrebari …

Zi de zi ma confrunt cu tat felu’ de chestiuni, care mai de care, unele sunt banale, altele inexistente, multe sunt doar de dragu’ societatii, dar sunt alea care te fac sa te intrebi cum e posibil sa ii bata la ala inima.

In fiecare zi se intampla sa mi se puna tat felu de intrebari idioate .. nu toate intrebarile sunt idioate, dar sunt un set de intrebari care intra in categoria: serios .. si reusit sa intrebi asta? … adica, hai sa ne intelegem, daca imi pierd cheile de la casa, nu ma intrebi: unde le-ai pierdut … nu? …pai daca stiam unde le-am pierdut … clar ca nu mai erau pierdute …

Apoi, daca, se intampla sa racesc, mi se pare cam aiurea sa ma intrebi de unde ai luat-o, sau sa ma intrebi cum ai reusit …zic si eu

Dar, mama intrebarilor care dovedesc cat de interesat e persoana respectiva de viata ta, de departe mi se pare:

– Da … aaa .. copii … copii nu faceti?

Iti dai seama, ca fosta’ colega de faculta, liceu, si in unele cazuri de gradinita, acea persoana pe care nu ai mai vazut’o de zeci de ani, de’abea o mai recunosti (ca acum ii cat o batoza, dupa ce s’o casatorit si o fatat doi copti – aia ii scuza ei), deci iti dai seama cat ii de interesata de viata ta sexuala? .. raspunsu’ meu la asemenea intrebari, intotdeauna e:

– Ma intrebi defapt daca mai fac sex cu sotia? Sa inteleg ca la tine e mai rar decat dintii din gura unui copilut de 2 ani? (sugestie de poze)


7 comments
  1. Si pe mine ma intreaba toata lumea “cati ani ai?” si apoi vine intrebarea intrebatoare “si nu te mariti?” Cei care ma intreaba majoritatea sunt persoane trecute de 40-50 de ani si au casnicii ratate! :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Unde mancam in Cluj

Next Post

Vernisaj Raluca Piteiu

Related Posts