fbpx

Conferința de Marketing Sportiv – #Cluj

Vineri, 20 martie 2015 între orele 10:00 – 13:30, va avea loc la sala Polivalentă din Cluj-Napoca Conferinta de Marketing Sportiv, un eveniment realizat in cadrul Trofeul Carpati de către IAA YP Cluj-Napoca în parteneriat cu Federația Română de Handbal.

Acest eveniment se adresează oamenilor de marketing și comunicare care doresc să vadă ce se întampla în culise, la antrenamente și pe podium. Va fi un eveniment dedicat sportului, marketingului sportiv și managementului performantei.

Speakeri

1. Mircea Tomescu – Brand & Comm Director BRD Societe Generale
2. Sorin Psatta – Integrative Communications Director BBDO
3. Iliana Stanculet – Corporate Brand Manager OMV Petrom
4. Costin Radu – Managing Director The Geeks
5. Dan Olteanu – Managing Partner Respect Bigtime, Fondator stiridesport.ro
6. Cristian China Birta – Managing Partner Kooperativa, Co-owner sportlocal.ro
7. Mugur Pătrașcu – Founder iLeo
8. Viorel Samoilă – Senior Art Director, Publicis

Am de dat o invitație, cei care doriți să participați lăsați-mi un commentariu la acest articol și spuneți-mi care este speakerul cu care doriți să vă întâlniți la conferință.

De aici poți cumpăra bilet.


1 comment
  1. Hello.
    Eu pe langa faptul ca vreau sa il vad pe Lorand Balint si ce se discuta despre marketing in handbal, as vrea sa ma intalnesc cu Iliana Stanculet de la OMV Petrom, pentru ca sunt curioasa de toata strategia de marketing si cum au ales ei sa se implice in sport, care au fost beneficiile si cum a ajutat asta la brand 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Flori pentru florărese!

Next Post

În ce lume violatorul este victima violatei?

Related Posts

TEDxCluj – Generating Change

Am sa va rog sa notati in agenda data de 26 aprilie, pentru ca atunci se deschid liniile de inscriere … am sa va dau, din casa … unu, doua motive, pentru a sta cu dejetu’ pe f5, nerabdatori, sa se deschida liniile de inscriere, ca sa prindeti unu’ din cele 120 de locuri (iep, asa e … nu o sa fie decat 120 de locuri) [...] Asta, asa doar cat sa ne trezeasca interesu’ … io va spun de pe acum ca o sa fiu prezent (mi’am facut un script care da refresh la pagina de inscriere, cum apare formularu’, cum il completez :D ) … asadar, vorba bannerului: meet me at TEDxCluj
citește mai mult