fbpx

De ce insista lumea sa fie mintita?

Articolele mele, precum majoritatea filmelor americane, sunt inspirate din fapte reale … binenteles ca si in unele si in celelalte, sunt modificate anumite … aaa … virgule, daca imi permiteti aceasta exprimere, cu unicul scop de a pune sub anonimat anumite persoane. Astfel, in ziua dinaintea furtunii, unul dintre colegii de suferinta aflati pe velier, printr’o miscare absolut naturala, scoate telefonul din buzunar (un iphone 4, dar cine a fost atent la detalii?), il duce spre ureche, si cu o continuitate a miscarii, reuseste, in timp ce se afla pe cheu’ din lemn, sa scape sus numitul aparat … prin grilaju’ cheului.

Articolele mele, precum majoritatea filmelor americane, sunt inspirate din fapte reale … binenteles ca si in unele si in celelalte, sunt modificate anumite … aaa … virgule, daca imi permiteti aceasta exprimere, cu unicul scop de a pune sub anonimat anumite persoane.

Astfel, in ziua dinaintea furtunii, unul dintre colegii de suferinta aflati pe velier, printr’o miscare absolut naturala, scoate telefonul din buzunar (un iphone 4, dar cine a fost atent la detalii?), il duce spre ureche, si cu o continuitate a miscarii, reuseste, in timp ce se afla pe cheu’ din lemn, sa scape sus numitul aparat … prin grilaju’ cheului.

Binenteles, ca noi, restul echipajului am fost mult mai speriati decat el … datorita faptului ca nu stiam de existenta asigurarii … da! omu’ a fost super inteligent, si si’o facut asigurare pe telefon! Bestiala decizie, vreau sa adaug.

Asa ca, ia un telefon si suna la firma de asigurari .. le explica ce s’o intamplat, si domnisoara ii spune (senina, zic eu):

– Va rog sa imi aduceti o bucata din telefon, pentru a va putea da banii de pe asigurare

– Domnuta draga, poate nu ati auzit bine … telefonul l’am scapat, va rog sa fiti atenta … sunteti atenta? … in mare … da, sunt doar vreo’ 15-20 de metri … cum sa va aduc o bucata din el?

– In acest caz, imi pare rau sa va anunt, dar nu o sa pueteti beneficia de asigurare!

– Am glumit … mi l’o furat, am sa vin cu procesul de la politie … ok?

Deci serios, de ce insista lumea sa fie mintita? …


6 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Festivalul Artelor si Multiculturalismului

Next Post

Familia U #Cluj se intoarce acasa!

Related Posts

Patasti!

Ba, traba sa va marturisesc ca am niste vecini de tata prastia .. in tate sensurile cuvantului … inclusiv in ala ca io am stat intre ei si cartea recordurilor … de nu ma mutam io cu buburuza in blocu ala, luau locu unu ca fiind singuru’ bloc din lume, care are o medie de varsta de peste o mie de ani … inclusiv la schimbari … uaaaaa … de vreau sa fac ceva nou pe scara … am dat de dracu (oricum, am impresia ca presedintele de bloc, ii tatas’o).
citește mai mult