Home » De ce insista lumea sa fie mintita?

De ce insista lumea sa fie mintita?

Articolele mele, precum majoritatea filmelor americane, sunt inspirate din fapte reale … binenteles ca si in unele si in celelalte, sunt modificate anumite … aaa … virgule, daca imi permiteti aceasta exprimere, cu unicul scop de a pune sub anonimat anumite persoane.

Astfel, in ziua dinaintea furtunii, unul dintre colegii de suferinta aflati pe velier, printr’o miscare absolut naturala, scoate telefonul din buzunar (un iphone 4, dar cine a fost atent la detalii?), il duce spre ureche, si cu o continuitate a miscarii, reuseste, in timp ce se afla pe cheu’ din lemn, sa scape sus numitul aparat … prin grilaju’ cheului.

Binenteles, ca noi, restul echipajului am fost mult mai speriati decat el … datorita faptului ca nu stiam de existenta asigurarii … da! omu’ a fost super inteligent, si si’o facut asigurare pe telefon! Bestiala decizie, vreau sa adaug.

Asa ca, ia un telefon si suna la firma de asigurari .. le explica ce s’o intamplat, si domnisoara ii spune (senina, zic eu):

– Va rog sa imi aduceti o bucata din telefon, pentru a va putea da banii de pe asigurare

– Domnuta draga, poate nu ati auzit bine … telefonul l’am scapat, va rog sa fiti atenta … sunteti atenta? … in mare … da, sunt doar vreo’ 15-20 de metri … cum sa va aduc o bucata din el?

– In acest caz, imi pare rau sa va anunt, dar nu o sa pueteti beneficia de asigurare!

– Am glumit … mi l’o furat, am sa vin cu procesul de la politie … ok?

Deci serios, de ce insista lumea sa fie mintita? …


comments

6 comentarii la „De ce insista lumea sa fie mintita?”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.