fbpx

Electric Castle 2019, ziua 4: All things beautiful

Jurnal Electric Castle 2019 : Ziua 0 | Ziua 1 | Ziua 2 | Ziua 3

Greu. Greu m-am trezit astfel încât să plec din Cluj la ora 12. Nu am plecat fix la 12, dar la 12:45 eram ieșit din Cluj. Greu pentru că totuși după 4 zile de dansat, parcă nu mai e chiar așa ușor să te trezești dimineața, să-ți faci treaba și apoi să te pornești spre o a 5-a zi consecutivă de petrecere. Nu mă plâng, Doamne ferește!, mă laud 🙂 .

Am ajuns la Castel și direct la Hideout m-am dus. Am mers acolo să mă ascund de căldură și să să-l ascult pe Random Brandon cu a lui set. Sincer să fiu mi-au plăcut absolut toți cei care au pus muzică la Hideout, pe 90% dintre ei nici nu-i știam, nici nu m-am interesat de ei, dar au fost fix ce trebuie.

Eu tot am zis că Booha Mansion este preferata mea, dar am așa o vagă impresie că anul ăsta am petrecut mult mai mult timp la Hideout. Nu am stat să contorizez, oricum, e clar că e în concurență directă cu Booha Mansion. Până la urmă nici nu contează foarte mult, important este faptul că aceste două zone au fost preferatele mele din această ediție de Electric Castle, #ec7.

M-am ascuns de căldură până în momentul în care au urcat pe scenă Șuie Paparude, care din puncul meu de vedere și al Buburuzei, nu au voie să lipsească de la Electric Castle datorită atitudinii pe care au avut-o la prima ediție (eu și Buburuza atunci ne-am îndrăgostit de ei în relația cu EC).

Sincer să fim ne-a terminat dansul pe căldura aia, drept urmare am fost nevoiți să mergem să ne reîncărcăm bateriile… și unde să le încarci mai bine dacă nu în zona de food?

Le-am încărcat chiar bine, că apoi am continuat cu dansul la Hideout și Booha Mansion. La Booha așa, mai spre seară, după ce s-a lăsat soarele în spatele dealului, nu de alta, dar nu mai făceam față.

Buget

Acum, la final de festival, mi-am făcut și bugetul. Mă gândesc că poate e important să știi să-ți faci niște calcule pentru viitor sau mai știu eu pentru ce. De mai bine de 15 ani, bugetul o cuprinde și pe Buburuza, nu ne împărțim doar timpul împreună, ci toată viața, inclusiv banii.

Așadar bugetul este pentru două persoane:

  • Transport: 205 lei (dus-întors cu Pony)
  • Festival: am făcut top-up pe brățară 1.600 lei, din care mi-au mai rămas 88 lei. Așadar ~ 150 lei / zi / persoană. E mult, e puțin? Nu știu ce să zic, cert e că noi am stat minim 12 ore în festival și tot ce am mâncat în astea 5 zile, am mâncat în festival. Eu zic că nu e mult.

Cred că unul dintre motivele pentru care EC e un festival accesibil din punct de vedere financiar, este prezența Lidl în cadrul lui. Sincer, nu e scump să mergi la supermarket să-ți cumperi să mănânci și să bei. Nici Lidl Royal Feast nu a fost o opțiune costisitoare.

Evident că mi-am delectat papilele gustative la Drunken Squid, Vagabundos, Raclette, Yep n Yo.

EC, I’ll be right here waiting for you!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Proprietarii afacerilor de familie vor să mențină controlul asupra businessului, dar nu au încredere în planurile lor de succesiune

Next Post

Publicul, adevăratul superstar, pe scenă cu Jared Leto la #EC7

Related Posts