fbpx

Electric Castle 2019, ziua 3: dance day

Jurnal Electric Castle 2019 : Ziua 0 | Ziua 1 | Ziua 2

A 4-a zi din cadrul festivalului Electric Castle mi-am început-o puțin în întârziere, în jur de ora 13:00. M-am suit în Poneiul 452 și am plecat spre Castel cu inima deschisă, să mai descopăr din suprizele pe care ni le-au pregătit organizatorii prin intermediul sponsorilor și partenerilor.

Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am ajuns pe tărâmul Castelului a fost să vizitez intalațiile New Media, alea de care v-am tot spus, instalații aduse la viață de către Atelierul de film LET’S GO DIGITAL! 

🎥: Mihai Bostan & Cristina Grigore

Din păcate filmulețul de mai sus nu redă nici 10% din sentimentele care te trec în momentul în care experimentezi, cu adevărat, aceste instalații. Îs tare curios dacă și unde o să mai fie expuse. Sper ca TIFF-ul să le ducă prin mai multe orașe, merită să fie văzute de cât mai multă lume. Să se expună la astfel de experiențe cât mai mulți oameni.

Știu că nu v-am spus nimic de partea de mâncare, dar sincer să fiu, nu prea am ce să vă spun. Adică nimic spectaculos (vezi cum e omul, spectaculosul odată cu timpul devine normalitate). Dacă altă dată mă dădeam pe spate că mănânc de la Cimbru și Yep n Yo, azi spun că sunt lucruri normale… cea ce în lumea mea mă bucură. Mă bucur să fiu expus la experiențe gastronomice deosebite, astfel încât normalitatea mea să devină asta.

În schimb am dansat!

Brățara de pe mână care-mi numără pașii, zice că am făcut peste 35.000 de pași, asta se traduce în aproximativ 25km parcurși în ritmuri de dans. Picioarele mele spun că am urcat Rotundul din Roșia Montană, am dansat acolo 4 ore și apoi m-am întors.

Am dansat la Booha Mansion, unde Paul, aka DigitaLove, m-a energizat așa tare cu ritmurile pe care le-a pus, melodii pe care nu le-am mai auzit niciodată mixate de el, cu toate că sunt fanul lui numărul 1 și încerc să particip la toate evenimentele unde mixează el, indiferent de locație, încât am fost nevoit să fac pauză de masă după gig-ul lui.

Surpriza plăcută în materie culinară a acestui an este Vagabundos, un food truck plin de personalitate. Serios, să-i urmăriți pe băieți (nu mă refer doar on-line, mă refer să-i urmăriți pe unde își instalează truck-ul și să mergeți să-i vizitați) și să le testați preparatele, prefratul meu este cubano-ul. Nu e el instagramabil, dar Doamne ce gustos e!

Am dansat la Hideout.

Știu că am zis că Booha Mansion este casa mea, dar acum, după 4 zile de festival, nu știu ce să zic. Simt că am subestimat subiectiv Hideout-ul, datorită dragostei pe care i-o port Boohăi Mansion.

Aici m-am ascuns de căldura din timpul zilei, aici m-am retras după setul lui DigitaLove, aici am revenit după show-ul celor de la BRING ME THE HORIZON

Am dansat, cred că asta e activitatea care mi-a caracterizat ziua cu numărul 3 din cadrul #EC7

Bun, nu o mai lungesc că iarăși sunt în întârziere și nu vreau să mai pierd nicio secundă din ziua cu numărul 4, a 5-a zi din festivalul Electric Castle. Așa cum ne-am obișnuit deja,

Ne vedem la Castel!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

#EC7, a 3-a zi: Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence

Next Post

#EC7, a 4-a zi: Superstaruri și showuri surpriză

Related Posts