fbpx

Electric Castle 2019, ziua 1: START!

Jurnal Electric Castle 2019 : Ziua 0

Dacă în ziua zero au fost peste 33.000 de participanți la Electric Castle, în ziua cu numărul 1, ziua care de fapt a dat startul festivalului, cred că am avut peste 55.000 de participanți. Nu știu, încă nu au venit cifrele oficiale, dar au fost foarte mulți oameni. Fain!

Pentru că am realizat cât e de ieftin și comod să vin la Bonțida cu Pony, nici în ziua 1 de festival nu am ales alt mijloc de transport. Tot cu Pony am ajuns, asta după ce am mai luat de pe drum încă 3 persoane (Buburuza, Ioana și Fred).

Ziua mi-am început-o cu un vibe extraordinar, vibe furnizat de oamenii de la Scientifica care m-au învățat că un capac de apă e mai mult decât un plastic care ne poluează planeta. Ține de noi să ne adaptăm realității în care trăim și să facem un pas spre schimbarea pe care ne-o dorim.

Booha Mansion a fost casa mea pentru ziua cu numărul 1. Am mai făcut mici escapade pe la Hideout, care între noi fie vorba este zona numărul doi pe lista de preferințe, evident că am stat și la concertul celor de la Limp Bizkit, dar tot Booha Mansion a rămas în sufletul meu și al Buburuzei.

Pentru că ne-am simțit așa bine aici, practic nu am apucat să vizităm castelul. Să-l vizităm în adevăratul sens al cuvântului, să experimentăm cu adevărat instalațiile cu care au amenajat interiorul castelului.

Cred că v-am mai spus, dacă e așa am să mă repet, dar personal nu merg la Electric Castle pentru line-up, cu toate că în fiecare zi e câte un head liner care îmi place și pe care vreau să-l ascult live. Dar nu aceștia sunt motorul care mă face să particip la festival.

Limp Bizkit de exemplu a făcut un show mare, sunt convins că și Florence + the Machine o să rupă (ăsta chiar e un shop la care îmi doresc să particip), dar, mă repet, nu acestea sunt motivele care mă determină să particip la festival.

Cu toate că dacă stau să mă uit în spate nu am făcut așa multe lucruri, nu am participat la nicio activitate, nu am experimentat instalațiile din Castel sau de oriunde de altfel, la finalul zilei, înainte de a mă chinui să deschid un Pony (da, din cauză că făcea așa multă lume live pe Instagram / Facebook nu mai funcționa internetul… indiferent de rețeaua pe care erai) am parcurs peste 20 km pe jos. Astăzi sper să dublez numărul de pași.

Bun, nu o mai lungesc. Fug să prind un Pony care să mă ducă la Bonțida, astăzi am planuri mari: să experimentez #NewMediaCastle, să beau un pahar de vin la Hideout, să dansez la Booha Mansion, să particip la câteva activități organizate de Beard Brothers și înainte de a merge la main stage ca să-i ascult pe Florence + the Machine probabil o să mă refreshuiesc la cornerul Gerovital.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Electric Castle a început în forță și îi așteaptă astăzi pe Limp Bizkit

Next Post

#EC7, a 2-a zi: „a fost una din acele zile”

Related Posts