Home » 40 de școli din mediul rural au acum acces la educație digitală, în urma campaniei “Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” » Pagina 2

40 de școli din mediul rural au acum acces la educație digitală, în urma campaniei “Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”

Despre Școala din Valiză

Fundația Vodafone România a lansat programul “Scoala din Valiză” în 2018, într-un efort de a reduce decalajul educațional dintre mediul urban și cel rural în România. Acest program reprezintă o abordare de tip 360 ​​de grade a educației digitale.

“Școala din Valiză” sprijină atât elevii, cât și profesorii din zonele rurale în a-și dezvolta abilitățile digitale, oferindu-le acces la platforma de e-learning www.scoaladinvaliza.ro, o “valiză de tehnologie“ dotată cu tablete, laptopuri și conexiune la internet, dar și prin formarea profesională continuă a cadrelor didactice.

Ajutăm profesorii să fie mai încrezători în propriile forțe, să creeze și să susțină lecții digitale interactive și, împreună cu ei, susținem studenții să fie pregătiți pentru o piață a muncii dominată din ce în ce mai mult de tehnologie. Procedând astfel, profesorii au posibilitatea de a transforma școala, iar elevii învață cu mai multă plăcere, fiind pregătiți pentru lumea viitorului. “Școala din Valiză” înseamnă educație digitală accesibilă și de calitate.

În prezent, programul “Școala din Valiză” se desfășoară în 50 de unități de învătământ din mediul rural.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, având ca obectiv menținerea unei societăți conectate și construirea unui viitor digital pentru toți. Vodafone își concentrează activitatea pe două platforme regionale majore și distincte în Europa și Africa.

Conectăm lumea pentru un viitor mai bun. Suntem optimiști cu privire la modul în care tehnologia și conectivitatea pot contribui pentru viitor și îmbunătăți viețile oamenilor. Prin activitatea noastră, ne propunem să construim o societate digitală care să susțină progresul socio-economic, incluzivă și care să nu fie în detrimentul planetei. De aceea, ne-am angajat să îmbunătățim viețile a peste un miliard de oameni și să reducem la jumătate impactul nostru asupra mediului până în 2025.

Pentru mai multe informații, accesați: www.vodafone.com.

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.

În cei peste 20 de ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat 1.168 de programe derulate de 745 de ONG-uri din întreaga țară, în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale.

Proiectele au avut peste 3 milioane de beneficiari – copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 31 de milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere.

Mai multe detalii despre programele fundaţiei sunt disponibile pe www.fundatia-vodafone.ro, http://jurnaldebine.fundatiavodafone.ro/ și www.facebook.com/fundatiavodafone.


comments

Pagini: 1 2

Un comentariu la „40 de școli din mediul rural au acum acces la educație digitală, în urma campaniei “Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.