fbpx
eat with your cook - personalcook.ro

Eat with your cook

Cred cu tărie și îmi conduc viața în filozofia: trăiesc pentru a mânca, nu mănânc pentru a trăi!

Ultimii doi ani de zile au fost o adevărată provocare în ceea ce privește experiențele culinare. Cum eu nu sunt mare fan să comand mâncare, am căutat tot felu’ de soluții în această direcție. Am găsit câteva localuri în care să mă simt în siguranță (da, sunt în continuare extrem de atent în ceea ce privește COVIDu’), unele în Cluj, altele în Sibiu (da, au fost cazuri în care m-am urcat în mașină, am condus până la Sibiu, am luat masa cu Buburuza și ne-am întors acasă).

Eat with your cook by Personal Cook

Pentru că la Personal Cook ne place să trăim experiențe, am extins conceptul Your Personal Experience și am pus pe foc Eat with your cook.

Un concept care e fix ce zice: stai la masă și mănânci împreună cu bucătarul. Ce mâncați voi, mănâncă și Paul.

Evenimentul este unul premium, drept urmare numărul de oaspeți este limitat. În funcție de locație, dar ca principiu nu va depăși 10 persoane. Pentru că da, locația ”nu este bătută-n cuie”.

Meniu

Acesta se va schimba de la ediție la ediție. Vrem să trăim experiențe culinare noi. În prima ediție ne-am bucurat de:

  • Salată de sfeclă roșie, brânză de capră și mere
  • Chifteluțe de pește cu dressing de anșoa
  • Smochine și mure înăbușite în vin roșu

iar la Eat with your cook #02 vom explora Italia:

  • Calamar în sos de roșii cu sfeclă
  • Spată de vițel la cuptor cu piure de anghinare
  • Afine cu miere, migdale și iaurt

Pentru fiecare fel de mâncare (am) vom ciocni un pahar de vin potrivit pentru preparatul respectiv. Iar de bun venit vom ciocni cu un spumant.

Preț. Rezervare.

Evenimentele se anunță pe personalcook.ro Acolo se vor publica toate informațiile: meniul, data, locația, costul și modalitatea de rezervare.

Acum, pentru ediția cu numărul 2, care va avea loc la restaurant NATIV, prețul este de 250 lei și rezervarea se face prin madelocal.ro (încă căutăm cea mai bună soluție – atât pentru voi cât și pentru noi – în ceea ce privește sistemul de plată / rezervare).

Sfatul meu este să vă abonați la cel mai delicios newsletter – abonații află primii, prin intermediul acestuia, evenimentele culinare pe care le organizează Personal Cook. Și abia apoi le facem publice pe website, Facebook și Instagram.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Leonardo da Vinci – Invențiile unui Geniu

Next Post

TEDxCluj 2022: Choice

Related Posts