fbpx

Impactul COVID-19 asupra startup-urilor de tehnologie din România

Am zis-o și o susțin în continuare: antreprenorii, indiferent de nișa pe care activează, sunt colona economiei. Ei sunt cei care fac lucrurile să se învârtă, ei țin în viață inovația și competița. Ei sunt cei care își dedică 25 de ore pe zi pentru afacerea lor.

Acesta este motivul pentru care încerc, pe cât posibil, prin resursele de care dispun, să-i susțin. Nu neaparat dintr-un sentiment de generozitate, cât mai degrabă din unul de egoism. Pentru că sunt conștient de faptul că dacă societatea în care trăiesc este una prosperă și viața mea (socială și economică) o să fie una prosperă.

Drept urmare, când am auzit că ROTSA (Romanian Tech Startups Association) a lansat inițiativa prin care își dorește ca la finalul cercetării să identifice impactul, nevoile și oportunitățile legate de pandemia cauzată de COVID-19 pentru startup-urile tech fondate începând cu anul 2015, am zis că vreau să mă alătur și eu lor.

*acesta se poate completa până în 22 februarie 2021

Prin completarea studiului, care durează maxim 20 minute, vei ajuta la crearea unui cadru, național, sustenabil pentru creșterea și dezvoltarea ecosistemului startup-urilor de tehnologie. Studiul este împărțit în 3 capitole.

Studiul va evidenția strategiile potențiale pentru a sprijini mai bine creșterea ecosistemului și va dezvălui, de asemenea, potențiale programe și servicii concepute pe nevoile specifice startup-urilor de tehnologie.

Vei primi și tu rezultatul studiului sau îl vei putea consulta pe site-ul ROTSA.

Completează și tu National research: COVID-19 impact on Romanian Tech Startups după care dă-l mai departe pentru a ajunge la cât mai multă lume.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Shakshuka cu apio

Shakshuka cu apio

Next Post

TIFF.20 va avea loc între 23 iulie și 1 august 2021

Related Posts