fbpx

CORBU: concert-spectacol la Cluj-Napoca

Vineri, 28 octombrie, Proiectul CORBU concertează la BlackBox Studios (str. Oașului, 363) din Cluj-Napoca. Concertul-spectacol va începe la ora 21.00. Accesul se face pe bază de support artists, în valoare de 40 de lei.

Eveniment Facebook

Pe scenă vor urca: Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce); Alexandru Grigoriță (chitară bass); Cristian Cioloca (chitară electrică); Ionuț Ciulei (tobe).

Stilul muzical abordat este un dinamism care se naște din genuri aparent contradictorii: clasic, rock, funk, reggae, indie, psihedelic, drum and bass.

„Ce-am pățit odată” este un concert-spectacol de nuanță, un subtil umor negru sonor.

Dinamismul sonor al forțelor contradictorii de pe scenă: o pendulare permanentă între sarcasmul fin la adresa marilor teme ale vieții, asupra cărora socialul își pune amprenta și secționările prin sunet ale stadiilor firii umane: pierderea și regăsirea iubirii atât prin stimuli naturali, cât și prin stimuli înalt naturali fac din „Ce-am pățit odată” un instrument complex de comunicare cu publicul pe diferite niveluri sonore.

CORBU este un proiect muzical care aduce în fața publicului românesc un personaj misterios şi complex datorită semnificaţiilor contradictorii pe care le are în gândirea orientală, occidentală şi europeană: Corbul. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. 

Proiectul CORBU își propune ca prin sunet să scoată la lumină dinamismul creației orientale, occidentale și europene. 


Proiectul CORBU este inițiat de Sergiu CORBU Boldor și gestionat creativ împreună cu Luiza Matilda Mitu. 

Mai multe detalii se găsesc aici: http://panacorbului.ro/

Muzica Proiectului CORBU se poate asculta pe platformele:


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

POP-UP JAZZ CLUB NR.2: Sala Radio Cluj se transformă în club de jazz pentru două seri la rând

Next Post

Concertul de Luminație, organizat de Scena Urbană, revine LIVE CU PUBLIC, în Cimitirul Central Cluj

Related Posts