fbpx

POP-UP JAZZ CLUB NR.2: Sala Radio Cluj se transformă în club de jazz pentru două seri la rând

Organizatorii Jazz in the Park continuă în această toamnă seria nomadă Pop-Up Jazz Club, proiect care a demarat în luna august, în avanpremiera festivalului.

Astfel, Sala Radio din Cluj-Napoca se va transforma, miercuri, 16 noiembrie, și joi, 17 noiembrie, într-un club de jazz autentic, unde reprizele de muzici live vor alterna cu pauzele de socializare și se vor încheia cu jam sessionurile specifice jazzului. În cele două zile, concertele vor fi susținute de trupa americană Delvon Lamarr Organ Trio, cunoscută publicului clujean de la ediția 2019 a Jazz in the Park.

DLO3, cum i se mai spune uneori trupei Delvon Lamarr Organ Trio, aduce la un loc sunetul
inconfundabil al orgii lui Delvon Lamarr, chitara lui Jimmy Jammes și ritmurile bateristului Julian MacDonough, reușind să creeze un amestec perfect între soul-jazzul anilor 1960, funkul din New Orleans, sufletul instrumental vintage și un strop de chitară acid-rock.

După experiența Pop-Up Jazz Club de pe Emmanuel de Martonne de-abia am așteptat să continuăm această serie de evenimente. Așa am ajuns la Sala Radio, o locație deosebită pe care o vom transforma
preț de două zile într-un veritabil club de jazz. Pop-Up Jazz Club este un proiect încă tânăr, care experimentează și încearcă lucruri noi. De aici și propunerea noastră: două zile de concerte cu două set-
up-uri total diferite, astfel încât iubitorii de jazz să poată alege varianta în care se simt cel mai bine.

Bineînțeles că nu va lipsi barul cu cocktailuri în niciuna din zile”,

Denisa Dan, project manager

Pentru a da ocazia publicului să se apropie de jazz în felul în care i se potrivește cel mai bine,
organizatorii au gândit serile în două moduri diferite. Astfel, la primul concert, cel de miercuri, publicul va putea sta la mese de câte două sau patru persoane, masa de două persoane fiind 140 de lei, iar cea de patru persoane – 280 de lei. La acest concert nu se vor putea achiziționa bilete individuale.

La concertul de joi, în schimb, se va sta doar în picioare, biletul fiind de 50 de lei. În ambele zile, accesul publicului în sală se va face de la ora 19:00, trupa urmând să cânte de la 20:30.

Biletele vor putea fi achiziționate începând de azi de aici:

Pop-Up Jazz Club este un proiect al Asociației Fapte și este susținut de Primăria Cluj-Napoca, Radio România Cluj, Brico Depôt, Birra Moretti și Pepsi.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Electric Castle 2023 va avea loc între 19 și 23 iulie 

Next Post

CORBU: concert-spectacol la Cluj-Napoca

Related Posts

Cum sa nu iubesti Clujul?

Dupa cum bine stiti, Sambata, 28 mai, o sa va bucur, alaturi de alti cativa onlineri din Cluj, cu cea mai mare frigaruie evar facuta in tara asta (nu sunt convins, dar e posibil sa fie din lume… cel putin asa zic unii :P ), dar ce nu stiti, e ca, toti acei metrii de inox, oferiti prin mariminia celor de la CSI Romania și Italinox, toate acele kilograme de leguma ( cred ca am mai spus eu pe undeva ce inseamna leguma … e o diferenta majora intre legume si leguma…) oferite de catre Agricola Bacau, si nu in ultimul rand caramizile … temelia “frigaruii”, primite de la bauMax; asadar toate acestea (pe langa efortu’ sporit de care va da dovada toto cei prezenti in spate, la “bucatarie”) se vor unii si vor rupe zambetu’ nu doar de pe fata noastra.
citește mai mult