Home » Ursul, in regia lui Dan Chişu

Ursul, in regia lui Dan Chişu

De ceva vreme, delta T – 1 ca sa fiu mai exact, sunt extrem de incantat de filmele romanesti, atat de incantat, incat am si inceput sa cumpar DVD-uri … asa in semn de respect pentru cei care s’au dedicat trup si suflet proiectului respectiv .. ICS mai exact.

Nu stiu in ce masura, sunteti la curent cu faptu’ ca, stimabilu’ Dan Chisu (da, l’am scris in titlu’ cu diacritice … cred ca e suficient .. nu de alta da vorba ai: Ganduri fara diacritice) lanseaza filmul Ursul, incepand cu 6 mai in cinematografe si pe webkino.ro. Filmul va rula in prima saptamana in cinematografele Cinema City din Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Cluj Napoca, Bacau, Braila, Movieplex, Hollywood Multiplex, The Light, Gloria Bucuresti, Cityplex Constanta, Cityplex Brasov, Odeon Cineplex Cluj Napoca, Victoria Cluj Napoca si Patria Craiova.

Pe scurt, Ursul e o comodie …  un road-movie, ce isi are actiunea in minunata perioada a anilor ‘90 … oricum, gasiti tat felu’ de informatii la ei pe site si sau facebook.

Acum, sa nu aveti impresia ca am scris acest articol fara nici un beneficiu pentru voi (trecand peste evidenta bucurie pe care o aveti cetindu’ma 😛 si trecand peste faptu’ ca aflati tat felu’ de lucruri in EX-clusivitate) am sa va rog sa ciuliti urechile … ma rog, in cazu’ nostru ochii, si sa raspundeti la intrebarea de mai jos:

Care e primul film regizat de Dan Chisu?

primele 3 raspunsuri corecte vor primii o invitatie dubla la filmu’ Ursu, in regia lui Dan Chisu, pentru premiera de vineri, ora 21.15, care va fi la Odeon Cineplex. La premiera vor veni Dan Chisu, Magda Catone si producatorul filmului, Tudor Giurgiu.


comments

13 comentarii la „Ursul, in regia lui Dan Chişu”

  1. Asadar castigatorii sunt: Cecilia, Alex si Cristian Gog – avand in vedere ca ai castigat si la Besliu, iti multumesc si eu ca ai cedat invitatia ta lui Razvan Pruna, care este cel de’al 3-lea fericit castigator! FELICITARI!

    1. Pingback: Am vazut Ursul, de Dan Chsiu | Ciulea's Blog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.