fbpx

Ursul, in regia lui Dan Chişu

De ceva vreme, delta T – 1 ca sa fiu mai exact, sunt extrem de incantat de filmele romanesti, atat de incantat, incat am si inceput sa cumpar DVD-uri … asa in semn de respect pentru cei care s’au dedicat trup si suflet proiectului respectiv .. ICS mai exact.

Nu stiu in ce masura, sunteti la curent cu faptu’ ca, stimabilu’ Dan Chisu (da, l’am scris in titlu’ cu diacritice … cred ca e suficient .. nu de alta da vorba ai: Ganduri fara diacritice) lanseaza filmul Ursul, incepand cu 6 mai in cinematografe si pe webkino.ro. Filmul va rula in prima saptamana in cinematografele Cinema City din Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Cluj Napoca, Bacau, Braila, Movieplex, Hollywood Multiplex, The Light, Gloria Bucuresti, Cityplex Constanta, Cityplex Brasov, Odeon Cineplex Cluj Napoca, Victoria Cluj Napoca si Patria Craiova.

Pe scurt, Ursul e o comodie …  un road-movie, ce isi are actiunea in minunata perioada a anilor ‘90 … oricum, gasiti tat felu’ de informatii la ei pe site si sau facebook.

Acum, sa nu aveti impresia ca am scris acest articol fara nici un beneficiu pentru voi (trecand peste evidenta bucurie pe care o aveti cetindu’ma 😛 si trecand peste faptu’ ca aflati tat felu’ de lucruri in EX-clusivitate) am sa va rog sa ciuliti urechile … ma rog, in cazu’ nostru ochii, si sa raspundeti la intrebarea de mai jos:

Care e primul film regizat de Dan Chisu?

primele 3 raspunsuri corecte vor primii o invitatie dubla la filmu’ Ursu, in regia lui Dan Chisu, pentru premiera de vineri, ora 21.15, care va fi la Odeon Cineplex. La premiera vor veni Dan Chisu, Magda Catone si producatorul filmului, Tudor Giurgiu.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

13 Responses

 1. Cecilia says:

  WebSiteStory

 2. Razvan Pruna says:

  WebSiteStory

 3. buburuza says:

  ca pita calda s-or dat invitatiile 🙂

 4. Dan Ciulea says:

  Asadar castigatorii sunt: Cecilia, Alex si Cristian Gog – avand in vedere ca ai castigat si la Besliu, iti multumesc si eu ca ai cedat invitatia ta lui Razvan Pruna, care este cel de’al 3-lea fericit castigator! FELICITARI!

 5. bineee Ciulea, exclusiv in exclusivitateeeee !!!! ah da si multuu 😉

 6. friv says:

  Pe mine seria BD mă omoară.

 7. injineru' says:

  🙂 Ursul vieţii face furori:)) da poster cu Ceaşcă tot n-ai:))

 1. May 8, 2011

  […] am avut onoarea sa merg la premiera filmului Ursul, in regia lui Dan Chisu, pot sa va spun ca este unul din cele mai faine filme din ultimu’ an … […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.