fbpx

Ursul, in regia lui Dan Chişu

Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul comedia anului 2011 în România.

De ceva vreme, delta T – 1 ca sa fiu mai exact, sunt extrem de incantat de filmele romanesti, atat de incantat, incat am si inceput sa cumpar DVD-uri … asa in semn de respect pentru cei care s’au dedicat trup si suflet proiectului respectiv .. ICS mai exact.

Nu stiu in ce masura, sunteti la curent cu faptu’ ca, stimabilu’ Dan Chisu (da, l’am scris in titlu’ cu diacritice … cred ca e suficient .. nu de alta da vorba ai: Ganduri fara diacritice) lanseaza filmul Ursul, incepand cu 6 mai in cinematografe si pe webkino.ro. Filmul va rula in prima saptamana in cinematografele Cinema City din Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Cluj Napoca, Bacau, Braila, Movieplex, Hollywood Multiplex, The Light, Gloria Bucuresti, Cityplex Constanta, Cityplex Brasov, Odeon Cineplex Cluj Napoca, Victoria Cluj Napoca si Patria Craiova.

Pe scurt, Ursul e o comodie …  un road-movie, ce isi are actiunea in minunata perioada a anilor ‘90 … oricum, gasiti tat felu’ de informatii la ei pe site si sau facebook.

Acum, sa nu aveti impresia ca am scris acest articol fara nici un beneficiu pentru voi (trecand peste evidenta bucurie pe care o aveti cetindu’ma 😛 si trecand peste faptu’ ca aflati tat felu’ de lucruri in EX-clusivitate) am sa va rog sa ciuliti urechile … ma rog, in cazu’ nostru ochii, si sa raspundeti la intrebarea de mai jos:

Care e primul film regizat de Dan Chisu?

primele 3 raspunsuri corecte vor primii o invitatie dubla la filmu’ Ursu, in regia lui Dan Chisu, pentru premiera de vineri, ora 21.15, care va fi la Odeon Cineplex. La premiera vor veni Dan Chisu, Magda Catone si producatorul filmului, Tudor Giurgiu.


13 comments
  1. Asadar castigatorii sunt: Cecilia, Alex si Cristian Gog – avand in vedere ca ai castigat si la Besliu, iti multumesc si eu ca ai cedat invitatia ta lui Razvan Pruna, care este cel de’al 3-lea fericit castigator! FELICITARI!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Visul lui Crinel Turnălceanu

Next Post

Reprezentanta, sau in spatele blocului!

Related Posts