fbpx

Suntem un popor de bolnavi inchipuiti

Medicamente, medicamente, medicamente!

Nu ma intelegeti gresit, nu am ceva impotriva medicinei, doar consider ca la noi in tara consumul de medicamente este la un nivel ingrijorator.

Daca ne uitam la TV, sau ascultam la radio, din 4 reclame, 5 sunt la medicamente, sau, ca sa fiu politically correct, la suplimente alimentare.

Derapaje de genul Olivia Steer sunt mai mult decat normale. Daca continuam in acest mod (sa ne indopam cu medicamente), sistemul nostru imunitar va fi inexistent.

Cand eram copil la mama acasa, in liceu, era o mamica care in fiecare primavara facea cura de antibiotice cu plodu-i… ca nu cumva sa se raceasca (asa umbla atunci vorba, ca daca iei antibiotice, nu te racesti), si, in fiecare primavara plodu-i lipsea de la scoala doua sptamani pentru ca se racea. Colac peste pupaza, acum stomacul ii e varza si sistemul imunitar la pamant.

In rest, e OK, sa ne revoltam doar pe Olivia Steer, sa refuzam sa vedem si barna (bârna) din ochi pe care mai marii nostri conducatori ne-o infig prin indobitocirea permanenta, prin permitearea dezinformarii legate de consumul medicamentelor.

Sa ne intelegm, nu incurjez radicalismul… indiferent de ce parte e el!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #001

Next Post

#ParintiLaScoala (P)

Related Posts

Yin si Yang

Rosia Montana, este si va fi un subiect de discutii muuuuulti ani de acum in colo. Pozitia mea referitoare la acest subiect, zic eu ca mi’am facut’o cunoscuta destul de bine, in toti acesti ani … am fost, sunt si voi fi pentru rosieni! Faptu’ ca in acest weekend am participat la un eveniment organizat de catre RMGC, nu inseamna ca am fost cumparat …. faptu’ ca ii bag in piSda mamii lor pe toti aia care sufera de asteniea de primavara, nu inseamna ca sunt impotriva celor care protesteaza impotriva minelor, legandu’se de portile de intrare cu lanturi … paradoxal de fier (da, nici mie nu mi’o venit sa cred ca fieru’ are legatura cu mina … ca doar eu stiu ca se cumpara din piata de la tarabele rusilor) … nu am nimic cu ei, serios … fiecare are dreptu’ la o opinie … acum, eu as prefera sa se poarte un dialog constructiv …
citește mai mult