fbpx

Clujlife Community Conference, ganduri de la final

Sambata, 7 februarie 2015, incepand cu ora 14:30 a avut loc prima conferinta de acest gen din Cluj-Napoca.

Andrei Aronet a inceput sesiunea de prezentari si pot sa va spun ca am fost profund impresionat de el, de prezentarea lui. A demnostrat lumii ca unii bloggeri stiu despre ce vorbesc. Bine, el e blogger in restul timpului. Oricum, va recomand sa mergeti la conferinte pe unde e el speaker, pentru ca va va ajuta sa vedeti intreg marul dupa ce acesta e fost feliat.

Alexandru Negrea este unul dintre oamenii pe care ii ascult cu placere ori de cate ori am ocazia. A spus lucrurilor pe nume, a incercat sa deschida ochii oamenilor din idustrie, sa-i constientizeze de oportunitatiile pe care le au si totodata sa-i faca sa creeze continut…

Ciprian Șoleriu de la Conversion Academy a tinut singura prezentare care pe mine personal nu m-a incantat. El a vorbit despre email marketing. Nu-i contest pozitia, spun doar ca nu am fost incantat de solutiile prezentate aici.

Teodora Ola, PR-ul restaurantului Tokyo a inchis prima parte a conferintei cu o prezentare a ce inseamna munca in departametul de PR-marketing de la ei. A fost o prezentare buna, din care sunt convins ca cei prezenti (cei care lucreaza in domeniul HoReCa) au avut ce invata.

A photo posted by Dan Ciulea (@ciulea) on

Dupa pauza, merci Captain Bean de cafea, pe scena evenimentului a urcat Ovidiu Cimpean – director evenimente publice Primaria Cluj-Napoca, care ne-a prezentat strategia municipiului pentru 2015-2021.

Diana Apan, pr-ul Cluj2015, ne-a vorbit, foarte pe scurt, despre ce se va intampla in Cluj in acest an.

Cel mai asteptat moment, al meu cel putin, a fost urcarea pe scena a reprezentantilor celor mai de seama festivaluri din Cluj: TIFF, Electric Castle, TIMAF, Jazz in the park, FISC și Delahoya. A avut loc o dezbatere, un soi de intrebari si raspunsuri. Raspunsuri care sunt de un real folos pentru oricine vrea sa inceapa un festival in Cluj.

Sincer, ma asteptam din partea lor sa fie putin mai acizi cu municipalitatea. Inafara de cateva remarci facute de Renate, nimeni nu a urechiat conducerea urbei pentru nimic. Nu ma asteptam la o paruiala, dar ma asteptam sa fie putin mai… mai putini diplomati si sa isi spuna  problemele si, de ce nu, sa le prezinte o solutie. Cine stie, poate data viitoare.

Conferinta a culminat cu Cluj Life Awards. Nu va spun mai mult decat ca au fost inregistrate peste 10.000 de voturi.

Felicitari Gabriel pentru o minunata (prima*) editie Clujlife Community Conference!

Poze de la eveniment gasiti aici, un fyu.se gasiti aici, iar aici gasiti articolul lui Calin Biris.

* am pus “prima” in paranteza pentru ca a fost prima editie, dar nu a fost minunata pentru o prima editie, ci a fost minunata ea!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Puterea social media

Next Post

Manastirea Nicula, monument istoric… pentru altii!

Related Posts