fbpx

Sirop de soc pentru viata!

Compasiunea nu tine loc de implicare!

Am vazut saptamana trecuta la Vali ca si-a cumparat sirop de soc de la o doamna care vindea din portbabaj in parcarea de la Billa Manastur (Cluj Napoca). Siropul de soc il vinde pentru a-i putea plati citostaticele sotului.

Am trecut si eu ziua urmatoare pe acolo, cu gandul sa cumpar si eu doua sticle. Nu imi trebuia neaparat sirop de soc, dar am fost miscat de taria si caracterul doamnei care nu s-a lasat doborata de viata.

Imi amintesc ca acum cativa ani buni (inca eram student) pe scarile de la magazinul Central era o bunicuta, la vreo 80 de ani (sper sa nu gresesc), care vindea seminte. Cum eu nu eram si nu sunt consumator de semninte am mers la ea si i-am inmanat niste bani, bunicuta, a venit dupa mine, mi-a multumimt si a insistat sa iau cel putin o punga de semninte… Explicandu-mi ca ea nu sta la cersit si ca daca nu iau macar o punga de semnite, banii aia sunt din cersit.

20130701-181832.jpg

Sa nu o mai lungesc, daca doriti sa cumparati si voi sirop de soc nu trebuie decat sa dati un telefon la 0741.741.946 si sa va intelegeti cu doamna. E pentru o cauza nobila.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Inceputul unei zi excelente!

Next Post

Clujul… asa cum imi place mie!

Related Posts