fbpx

Ce e social media?

Serios, ce e? … adica, pana mea, nu m’am dat niciodata guru’ … sunt un biet negru’ de pe plantatie, care strange bumbacu’ in aceasta minunata lume 2.0, din care vrem, nu vrem, toti incepem sa facem parte.

Amu’ ceva timp, un tuit de’al meu a fost considerat ofensator pentru ca a fost inclus in cadru’ htagului dintr’o campanie, pornita strict din spiritul de aventura, care mai apoi a luat un avant mare, si cativa sponsori au vazut in aceasta initiativa un potential, astfel ca au imbratisat’o … m’am gandit serios ce inseamna social media … in adevaratu’ sesns.

Bun, nu contest ca am citit putin pe wiki, da pana la urma, am zis ca am sa va intreb pe voi … adica, pana corbului batran …

Inainte am sa va spun ce cred eu ca inseamna social media … si apoi am sa va rog sa ma trageti de maneca … sau sa ma bateti pe umar … dupa caz.

So’, scurt si la obiect, dupa mine social media, nu e gresit daca il rezum la termenu’ dialog, discutie, conversatie … avute de una sau mai multe persoane (foarte important asta … oameni care respira) prin intermediu’ minunatului internet … platforma prin care se desfasoara toata aceasta actiune, cred ca e irelevanta in acest moment … de la un blog personal, pana la un cont de facebook, oricare ii acceptat.

Si, atunci, faptu’ ca eu am bagat un cuvant ofensator, nu cumva da o nota aparte la toata chestiunea … adica, hai sa fim seriosi … aceste discutii colorate, fac conversatia reala … asa arata o conversatie intre prieteni … asta e dovada de … adevaraciune. Eu, ca si companie, daca as da bani pentru o campanie, si as vedea ca se vorbeste, precum intre prieteni, pe ceva canal oficial, nu ar putea decat sa ma imbucure … sunt singuru’? … oare?


5 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Life in a day – by @me_alina

Next Post

did you hear about Steve Jobs?

Related Posts