fbpx

Cat timp poti sa taci?

Se stie ca oamenii, prin definitie sunt niste fiinte sociale… Asa ca, duminica seara, dupa ce ne-am mai linistit putin, (vorbesc de nebunia de la Romanii au talent) am decis in unanimitate sa ne uitam la… Romanii au talent.

Da, pentru ca surprinzator, in platou nu se vede ce se vede la televizor, in fapt nu se vede si aude mai nimic… e putin ciudat. Adica no, aplaudacii de langa tine urla si bat din palme la momente deloc interesante, ala din fata ta e prea inalt… in fine, intelegeti unde bat.

Asa ca, am scos cardul, ne-am facut cont pe voyo, am platit pe o luna, si in nici juma de ora aveam acces la semifinala cu numarul 3 din cadrul show-ului Romanii au talent (da ma, am dat 3 euro sa ma uit la un show la care am fost prezent in sala… ca asa mi-s io, nu ma stiu cu torente)

Bun, dupa ce ne-am uitat noi la prestatia lui Cristian Gog, am decis sa-i inregistram magia dupa lectiile de filmat invatate de la groparu… ca no’, era prea complicat altfel (asta ca sa nu zic ca nu stiu).

Asa ca, fixez aparatul foto pe trepied, incadrez televizorul, focalizez, si spun cu voce tare, raspicata, precum cocosul casei: timp de 10 minute, cat dureaza scena, sa nu aud nici respiratia!

Decat ne tinem respiratia!

DSC_1877

… imi raspunde buburuza, la nici 20 de secunde dupa ce am pornit filmarea.


11 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Decat la Bucuresti

Next Post

#CristianGogFacts – pana in 25.04.2012

Related Posts