fbpx

Pot eu, ca om…

Sa va spun cum m-am simtit in studio la Romanii au Talent, vineri, 20 aprilie 2012, in semifinala cu numarul 3, in care am mers mai mult decat trup si suflet, sa-l sustin pe Cristian Gog?

Ciulea - votati Cristian Gog la Romanii au Talent

Pot eu, ca om… sa va spun ca am invatat Bucurestiul (vechi) in mai putin de juma’ de zi, fara sa am un ghid, fiind DECAT (asta necesita cel putin un articol, ca sa nu spun DECAT un articol) pentru prima data in Bucuresti, in viata mea?

Pot eu, ca om… sa va exprim in cateva randuri starile prin care am trecut in momentul in care pe scena de la romanii au talent s-au urcat asa de multe talente, incat sincer va spun, daca oricare dintre ei concurau in orice alta semifinala, mergeau mai departe?

Pot eu, ca om… sa exprim in cuvinte golul din stomac pe care l-am avut in momentul in care Smiley si Pavel Bartos se tot jucau cu plicul in care era trecut numele celor care merg mai departe la finala de la romanii au talent?

Pot eu, ca om… sa va fac pe voi sa simtiti piatra lui Sisif care s-a oprit in varful dealului, in momentul in care Pavel Bartos si-a aruncat privirea asupra plicului care continea numele celor 3 fericiti concurenti care merg mai departe la romanii au talent si primul nume pe care l-a rostit a fost Cristian Gog?

Pot eu… ca om sa fac asta?

Eu zic ca filmarea din studio zice tot… sau cel putin asa cred!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. mia says:

    felicitari pt tot ce faci in sustinerea lui Cristi bravo !

  1. April 23, 2012

    […] ProTV-ul a retras video-ul cu ceea ce a prestat Gog la Românii au talent, vă prezint un video al şefului meu (asta pentru cei care nu au avut cum să vadă emisiunea în direct din motive obiective şi care […]

  2. April 24, 2012

    […] sunt niste fiinte sociale… Asa ca, duminica seara, dupa ce ne-am mai linistit putin, (vorbesc de nebunia de la Romanii au talent) am decis in unanimitate sa ne uitam la… Romanii au […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.