fbpx

Cat esti de cocos?

Fix amu’ sunt la un cabinet medical … si cum stateam io cuminte, scufundat in gandurile proprii, aud cum intra pe poarta institutiei o familie, condusa de un primat!

Era clar cine’i cocosu’n familie, dupa urletele pe care le lasa in urma lui … serios urla ca descreieratu’ la copila de maxim 4 ani, cum ca maica’sa trebuie sa stea minim o ora aici, si ca el, primata suprema nu are de gand sa stea inutil aici … la copil urla … fatuta nu avea mai mult de patru ani …

Mama copilei, o doamna cu capul pe umeri, l’ facut pe idiot din doua vorbe … l’a trimis acasa elegant, cu taxiul, si eu, printre dinti, i’am urat sa aibe parte de o primire calduroasa in originea mamii lui de tampit!
Serios acum, cat de cocos trebuie sa fi, incat sa nu te poti abtine … cat de primata trebuie sa te simti, incat sa urli ca descreieratu’ la copila ta de maxim patru ani … cat de euglena verde esti, incat sa simti nevoia sa iti arati cocosenia’n public?


4 comments
  1. are mama o vorba” numai oamenii prosti striga, pentru ca neavand minte sa convinga prin argumente cred ca prin strigat reusesc” si sa stii ca are dreptate.

  2. incredibil, asta am văzut azi la un idiot care și-a scos copchilu de câțiva anișori că a avut tupeul jegos să plângă în frizeria de copchii și l-a făcut de câcat…. i-aș castra p-ăștia sincer!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Unde’i asta?

Next Post

Password protected

Related Posts