fbpx

Cat esti de cocos?

Fix amu’ sunt la un cabinet medical … si cum stateam io cuminte, scufundat in gandurile proprii, aud cum intra pe poarta institutiei o familie, condusa de un primat!

Era clar cine’i cocosu’n familie, dupa urletele pe care le lasa in urma lui … serios urla ca descreieratu’ la copila de maxim 4 ani, cum ca maica’sa trebuie sa stea minim o ora aici, si ca el, primata suprema nu are de gand sa stea inutil aici … la copil urla … fatuta nu avea mai mult de patru ani …

Mama copilei, o doamna cu capul pe umeri, l’ facut pe idiot din doua vorbe … l’a trimis acasa elegant, cu taxiul, si eu, printre dinti, i’am urat sa aibe parte de o primire calduroasa in originea mamii lui de tampit!
Serios acum, cat de cocos trebuie sa fi, incat sa nu te poti abtine … cat de primata trebuie sa te simti, incat sa urli ca descreieratu’ la copila ta de maxim patru ani … cat de euglena verde esti, incat sa simti nevoia sa iti arati cocosenia’n public?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. Robintel spune:

    La ce crezi că s-a inventat piedica pe scări?

  2. cecilia spune:

    are mama o vorba” numai oamenii prosti striga, pentru ca neavand minte sa convinga prin argumente cred ca prin strigat reusesc” si sa stii ca are dreptate.

  3. injineru spune:

    incredibil, asta am văzut azi la un idiot care și-a scos copchilu de câțiva anișori că a avut tupeul jegos să plângă în frizeria de copchii și l-a făcut de câcat…. i-aș castra p-ăștia sincer!

  4. Nu credeam ca sunt astfel de parinti tampiti, eu inca nu am intalnit, ca de i-as intalni nu m-as putea abtine sa nu le zic cateva

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.