fbpx

Concert Byron cu fanfara la Cluj!

Trupa Byron serbeaza 8 ani de activitate printr-un concert deosebit: marti, 2 decembrie 2014, vor sustine la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” unde vor avea alaturi Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita si corul de elevi Excelsior.

byron_2decembrie

Byron vor interpreta versiuni reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor ale pieselor lor si vor avea ca invitati speciali doi muzicieni exceptionali cu care au mai colaborat si in trecut: solista Luiza Zan si violonistul Alexander Balanescu!

Ati fost la vreun concert a trupei? Daca nu, va recomand sa o faceti, nu veti regreta… daca ati fost, nu mai aveti nevoie de recomandarea mea.

Pe principiul respectati artistii, va anunt ca biletele la concert s-au pus in vanzare online prin biletmaster si iabilet, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor, in presale, este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data (inclusiv la intrare, daca cumva mai raman) biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).

Haideti asadar pe 2 decembrie la Teatrul National Cluj, incepand cu ora 20:00, sa asistati la un concert deosebit byron in care 3 lumi muzicale se vor intrepatrunde cu rezultate uimitoare! Electric Marching Band inseamna piese byron (si nu numai!) reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor, invitatii speciali Luiza Zan si Alexander Balanescu urmand sa completeze peisajul muzical al unei seri de neratat.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Plec in turneu!

Next Post

Eu nu comentez, eu merg la vot!

Related Posts

Cum sa nu iubesti Clujul?

Dupa cum bine stiti, Sambata, 28 mai, o sa va bucur, alaturi de alti cativa onlineri din Cluj, cu cea mai mare frigaruie evar facuta in tara asta (nu sunt convins, dar e posibil sa fie din lume… cel putin asa zic unii :P ), dar ce nu stiti, e ca, toti acei metrii de inox, oferiti prin mariminia celor de la CSI Romania și Italinox, toate acele kilograme de leguma ( cred ca am mai spus eu pe undeva ce inseamna leguma … e o diferenta majora intre legume si leguma…) oferite de catre Agricola Bacau, si nu in ultimul rand caramizile … temelia “frigaruii”, primite de la bauMax; asadar toate acestea (pe langa efortu’ sporit de care va da dovada toto cei prezenti in spate, la “bucatarie”) se vor unii si vor rupe zambetu’ nu doar de pe fata noastra.
citește mai mult