fbpx

Concert Byron cu fanfara la Cluj!

Trupa Byron serbeaza 8 ani de activitate printr-un concert deosebit: marti, 2 decembrie 2014, vor sustine la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” unde vor avea alaturi Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita si corul de elevi Excelsior.

byron_2decembrie

Byron vor interpreta versiuni reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor ale pieselor lor si vor avea ca invitati speciali doi muzicieni exceptionali cu care au mai colaborat si in trecut: solista Luiza Zan si violonistul Alexander Balanescu!

Ati fost la vreun concert a trupei? Daca nu, va recomand sa o faceti, nu veti regreta… daca ati fost, nu mai aveti nevoie de recomandarea mea.

Pe principiul respectati artistii, va anunt ca biletele la concert s-au pus in vanzare online prin biletmaster si iabilet, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor, in presale, este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data (inclusiv la intrare, daca cumva mai raman) biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).

Haideti asadar pe 2 decembrie la Teatrul National Cluj, incepand cu ora 20:00, sa asistati la un concert deosebit byron in care 3 lumi muzicale se vor intrepatrunde cu rezultate uimitoare! Electric Marching Band inseamna piese byron (si nu numai!) reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor, invitatii speciali Luiza Zan si Alexander Balanescu urmand sa completeze peisajul muzical al unei seri de neratat.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Plec in turneu!

Next Post

Eu nu comentez, eu merg la vot!

Related Posts