fbpx

Bere gratis la festivalul berii!

Eram proaspat instudentat, prin 2000-2001 (nu mai stiu exact) si conceptul de festivalul berii imi era cunoscut doar din auzite. Aia mai mari, ce erau la Cluj sau la Timisoara la facultate, cand se intorceau in Baia de sarbatori, ne povesteau despre aceste minunatii care se intamplau in orasele unde faceau ei scolile inalte

Eram proaspat instudentat, prin 2000-2001 (nu mai stiu exact) si conceptul de festivalul berii imi era cunoscut doar din auzite. Aia mai mari, ce erau la Cluj sau la Timisoara la facultate, cand se intorceau in Baia de sarbatori, ne povesteau despre aceste minunatii care se intamplau in orasele unde faceau ei scolile inalte.

Cu o saptamana inainte de festival am vazut afisul. Era mare, colorat si anunta ca in urmatorul weekend, vom avea la Cluj primul festival al berii… la care voi participa si eu, fix asa le-am spus si eu, la randul meu alora din Baia, care nu ajunsesara inca la un asemenea festival, in saptamana de dinaintea marelui eveniment, cand am mers acasa s-a imi aduc provizii.

Toata saptamana mi-am facut planuri la cate o bere, seara, cu prietenii de ce o sa ne mai distram noi si cum o sa ne mai petrecem. TOATA!

In fiecare seara ieseam la cate o tersa si ingurgitam una, doua, paispe beri la halba… cat sa ne facem mana, ca doar urma un weekend cu bere gratis.

Si a venit, a venit vinerea, prima zi a festivalului, si am mers si noi, trupa, sa ne punem planul la bataie. Sa bem bere pe nerasuflate. Si am cerut un pahar si l-am primit alaturi de propozitia: cinspemii te rog!

S-a naruit lumea pe noi! Efectiv a picat cerul. Nu e gratis? Ca asa scrie pe toate afisele! Aparent, se lansa trupa, ma repet trupa bere gratis (da, nu merita majuscule!).

Primul festival al berii, la care am participat, m-a prins fara un ban in buzunar… din cauza trupei, pe care o urasc si acum cu patos!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Nepoti de Craciun, editia 3

Next Post

Sunt un domn, in pwla mea!

Related Posts