fbpx

Are iPhone 6 si circula cu bus-ul!

Cuvintele pe care le-am auzit ieri cand am urcat in 35.

Imi ridic privirea din telefon si vad cum doua tipe susoteau. Putin mai departe de ele era un tip la 35-40 ani care citea ceva de pe un iPhone 6.

Dragelor si dragilor, problema nu e ca circula cu mijlocele de transport in comun si are iPhone 6. Nu (doar) cei cu conditie materiala mai proasta trebuie sa circul cu mijloacele de transport in comun, din contra!

 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si s stai cu mama acasa
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu ai cu ce sa te imbraci
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu ai ce sa manaci
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu stii sa scrii, pentru ca nu ai avut bani de scoala
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu stii ce-i aia compasiune
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 [inserati voi aici ce doriti]

Recunosc, nu circul suficient de mult cu autobuzul. Sunt lenes, grabit si comod.

 


14 comments
 1. Dupa titlu ar fi trebuit sa te opresti. De ce trebuie sa ne pese de ce zic unii sau altii? Daca vreau sa-mi iau tanc si am bani pentru el, imi iau ca asa vrea muschiul meu:)
  @horatiu Andrei eu zic sa nu-ti mai iei nimic si sa-ti ajuti toate rudele care mananca doua saptamani dintr-o franzela. Nu mai merge in oras la o bere, nu te mai duce la film, banii aia ar putea fi folositi in scop de ajutorare. Propun sa ne simtim prost de fiecare data cand cheltuim 50 de lei pentru o masa, bani cu care bunica si-ar lua mancare pe doua saptamani…

 2. Presupun ca varsta tipelor nu era deloc inaintata. Si mai putem presupune ca omul respectiv, desi poate are o situatie materiala buna sau foarte buna, are permisul suspendat, poate nu-i place sa conduca masina si atunci nu are nici masina si nici permis, pot fi multe variante. Vor creste fetele si vor intelege ca masele se mai si amesteca.

 3. @horatiu poate, dar comentariul tau mi-a adus aminte de zecile de poze de pe facebook cu mesaje lacrimogene de genul “tu plangi ca n-ai aifon, el plange ca n-are bani de paine”
  ps. fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui.

 4. @ingineru, treaba asta cu pozele de care amintesti e putin diferita de ce am vrut eu sa spun; si sunt de acord cu tine in privinta lor. Problema nu e ca iti cumperi iPhone, ci circumstantele. Dar pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea, chiar sa isi faca rate pt un gadget de 4000 de lei iar el castiga 800 de lei pe luna.

 5. @horatiu – tocmai asta spuneam. Obisnuiam inainte sa ii blamez si sa rad de cei care-si cumpara jeep dar stau ca amaratii intr-un bloc de nefamilisti cu baie la comun. Apoi mi-am dat seama ca nu ma influenteaza asta pe mine cu nimic si atunci de ce mi-ar pasa? Treaba lor ce fac cu banii:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Opreste-te un minut si asculta o poezie!

Next Post

Nepoti de Craciun 2014, editia 5 – condensata in 5 minute video

Related Posts