Home » Are iPhone 6 si circula cu bus-ul!

Are iPhone 6 si circula cu bus-ul!

Cuvintele pe care le-am auzit ieri cand am urcat in 35.

Imi ridic privirea din telefon si vad cum doua tipe susoteau. Putin mai departe de ele era un tip la 35-40 ani care citea ceva de pe un iPhone 6.

Dragelor si dragilor, problema nu e ca circula cu mijlocele de transport in comun si are iPhone 6. Nu (doar) cei cu conditie materiala mai proasta trebuie sa circul cu mijloacele de transport in comun, din contra!

 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si s stai cu mama acasa
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu ai cu ce sa te imbraci
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu ai ce sa manaci
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu stii sa scrii, pentru ca nu ai avut bani de scoala
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 si nu stii ce-i aia compasiune
 • Problema e ca iti cumperi iPhone 6 [inserati voi aici ce doriti]

Recunosc, nu circul suficient de mult cu autobuzul. Sunt lenes, grabit si comod.

 


comments

Etichete:

14 comentarii la „Are iPhone 6 si circula cu bus-ul!”

 1. Dupa titlu ar fi trebuit sa te opresti. De ce trebuie sa ne pese de ce zic unii sau altii? Daca vreau sa-mi iau tanc si am bani pentru el, imi iau ca asa vrea muschiul meu:)
  @horatiu Andrei eu zic sa nu-ti mai iei nimic si sa-ti ajuti toate rudele care mananca doua saptamani dintr-o franzela. Nu mai merge in oras la o bere, nu te mai duce la film, banii aia ar putea fi folositi in scop de ajutorare. Propun sa ne simtim prost de fiecare data cand cheltuim 50 de lei pentru o masa, bani cu care bunica si-ar lua mancare pe doua saptamani…

 2. Presupun ca varsta tipelor nu era deloc inaintata. Si mai putem presupune ca omul respectiv, desi poate are o situatie materiala buna sau foarte buna, are permisul suspendat, poate nu-i place sa conduca masina si atunci nu are nici masina si nici permis, pot fi multe variante. Vor creste fetele si vor intelege ca masele se mai si amesteca.

 3. @horatiu poate, dar comentariul tau mi-a adus aminte de zecile de poze de pe facebook cu mesaje lacrimogene de genul “tu plangi ca n-ai aifon, el plange ca n-are bani de paine”
  ps. fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui.

 4. @ingineru, treaba asta cu pozele de care amintesti e putin diferita de ce am vrut eu sa spun; si sunt de acord cu tine in privinta lor. Problema nu e ca iti cumperi iPhone, ci circumstantele. Dar pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea, chiar sa isi faca rate pt un gadget de 4000 de lei iar el castiga 800 de lei pe luna.

 5. @horatiu – tocmai asta spuneam. Obisnuiam inainte sa ii blamez si sa rad de cei care-si cumpara jeep dar stau ca amaratii intr-un bloc de nefamilisti cu baie la comun. Apoi mi-am dat seama ca nu ma influenteaza asta pe mine cu nimic si atunci de ce mi-ar pasa? Treaba lor ce fac cu banii:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.