fbpx

Ardelenismele au loc la…

Tema editiei de anul acesta este ‚What’s the big idea?’ si promite un maraton de inovatie si de educatie, prezentat audientei de catre speakeri alesi dintre cei mai de vaza membri ai comunitatii locale si nationale.

TEDxCluj!

Dupa cum bine stiti, evenimentele TEDx au deja o traditie in Cluj. Editiile precedente au strans peste 30 de speakeri de seama… dintre acestia mi-i amintesc pe Tudor Giurgiu, Eusebiu Burcas, Mihaela Rus, Adi Hadean, Andrei Gheorghe si nu in ultimul rand, preferatul meu, Pal Mukul, invitati atat la conferinte organizate local cat si transmisii live din California sau Berlin, unde se sustin deja celebrele TED Talks.

In editia din 2 iunie 2012, cu tema “What’s the big idea?”, pe scena vor urca, pe langa Mihaela Radulescu (prezentatoare TV), Dani Otil (prezentator TV), Liviu Alexa (jurnalist), Laviniu Lazar (producator media), Lucian Sarb (directorul editorial al Euronews) – acestia fiind doar cativa din cei ce vor ne “energiza” de pe scena TEDx – si artisti, care alaturi de cateva inovatii tehnologice locale, vor face ca aceasta editie de TEDxCluj sa fie mai mult decat o simpla conferinta… vom avea parte de un maraton de inovatie si de educatie.

Anul acesta, organizatorii vin cu o super idee, si anume cele doua mall-uri din oras (Polus Center Cluj si Iulius Mall Cluj) devin TEDxCluj Community Acces Points.

TEDxMall

So’, aici puteti sa va inregistrati la conferinta la jumatate de pret. Tot ce aveti de facut este sa scanati codul QR de pe panorile raspandite in cele doua mall-uri, si gata… cu pretul unui scaun, primiti doua… tare, nu?

Asa ca notati-va in agenda data de 2 iunie, mergeti scanati codul QR, va rezervati locul pentru TEDxCluj

pentru ca…

Ardelenismele au loc la TEDxCluj!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am fost vegetarian.

Next Post

Participam la cupa bloggerilor si cupa liceelor

Related Posts