fbpx

Participam la cupa bloggerilor si cupa liceelor

Mirifica echipa, formata din cativa membrii ai comunitatii online din Cluj, va participa si anul acesta la doua, din cele mai importante competitii fotbalistice, care au loc in spatiul carpato-danubian din centru nord-vestului Romaniei!

Asdar, in perioada 25-27 mai, Emil, Alex, Daniel, Tudor, Bogdan, Tino, Vio si din pacate fara mine, se vor urca in ceva cu minim 2 roti, care o sa-i duca la Medias, ca sa aprere titlul, castigat acum doi ani la cupa bloggerilor si tinut cu dintii si anul trecut… da, din doua editii, echipa clujului s-a situat pe locul unu! Sper, din toata inima, ca si in acest an, colegii mei sa se descurce si sa vina acasa cu inca o cupa castigata!

Si, cu ajutorul lui Ciprian, echipa clujului va avea si uniforma noua la aceasta cupa!

Daca la cupa bloggerilor nu am cum sa ajung, cu siguranta nu voi lipsi de la cupa liceelor, care se va desfasura in perioada 19 mai – 5 iunie, sub patronajul mai marelui Ovidiu Blag. Evident ca nu vom participa la competitia in sine… suntem invitati, ca si anul trecut, sa facem un meci demonstrativ, ceva de genul: uite ca se poate sa se ridice din fata calculatorului si sa faca efort fizic.

Anul trecut, ne-am descuract bine, zic eu, avand in vedere ca am jucat impotriva fostilor jucatori de la U Cluj, si impotriva unei extrem de inchegate echipe formate din profesori sportivi si pe langa aceasta (ca si anul asta de altfel) am fost filmati si transmisi in direct de catre TVR Cluj.

Pentru ca, nu-i asa, nu se cade sa mergem cu aceiasi uniforma ca si anul trecut, minunatii de la Ancada, au hotarat sa ne sponsorizeze cu un echipament complet. Tin sa-i multumesc pe aceasta cale, lui Adrian Cosma, care a avut trairea sa-si asocieze din nou numele companiei Ancada cu noi… echipa de fotbal a comunitatii online din Cluj

Iesirile de genul acesta, fac experienta online una frumoasa… iesirile in offline!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. daninho says:

    ai ba Ciulea ba, vin eu din Cehia si nu vi tu de la Cluj? S-au te-ai speriat cand ai auzit ca vin si eu? :)))))

  2. alex says:

    Ba Ciulea vezi ca nu a fost acum 2 ani :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.