fbpx

Adevaratul caracter al omului apare in conditii de stres

Dupa cum bine stiti, sunt membru activ la doua campanii care se desfasoara in aceasta perioada Nepoti de Craciun si ShoeBox, campanii care sunt una in continuarea celeilalte … cumva.

Si cand zic ca sunt implicat activ, nu ma refer doar la pus un banner si scris un articol pe blog despre campania respectiva … nu, ma refer la implicare efectiva, de la dat telefoane, mailuri, cautat sponsori,  si pana la mers pe teren si discutat cu oamenii.

Zilele trecute, am fost pe la magazinele care vand papuci, pentru a le spune despre camapania shoebox si totodata sa le las ceva fluturasi pe care sa ii imparta la clientii lor (care refuza cutia de pantofi) … cumva sa le prezinte o alternativa la aruncatul acesteia.

Am fost extrem, extrem de incantat sa aflu ca magazine ca Bata, Amely, Office Shoes sa fie foarte deschise la propunerea facuta de mine! Mai mult decat atat, chiar sa isi arate ei interesul fata de proiect … o deschidere nemaipomenita!

Si totusi, magazine de colt de strada, sa faca crize si sa ma acuze ca merg cu cersitul …

Curios cum reactioneaza oamenii in unele situatii … m-au dezamagit. Adica nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt absurd, inteleg ca nu toata lumea e deschisa spre astfel de actiuni … si chiar respect decizia lor! Dar de aici si pana la tot felu’ de acuze, eu zic ca e cale lunga. Si cand spun acuze, nu ma refer neaparat la acuze catre mine.

Intotdeauna am fost de parere ca e mult mai greu sa te comporti frumos!

Sa vorbesti urat, sa nu iti pese, sa fii arogant, insensibil si alte asemenea adjective e extrem, extrem de simplu!

Adevaratul caracter al omului apare in conditii de stres …


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Felicitare de Craciun, catre bunici

Next Post

Magic Show cu Cristian Gog, Dan Bucfing, Eduard si Bianca

Related Posts

Cersetorii de azi, milionari de maine

Dupa juma de ora, multumiti de noi si fapta noastra, impacati in suflet, si incarcati cu energie pozitiva, purcedem spre alte meleaguri … dupa inca juma de ora, ne decidem sa intram intr’o alimentara … pentru a intra in posesia pachetului de tigari … winston light zece. In magazin, in fata noastra, trei studenti amarati, isi cumparau un pachet de Lucky Strike – cel mai scump pachet de tigari din magazin, la vremea actuala … Sa nu ii bagi in pisicii maimii lor de elefanti? … din acea zi, nu am mai dat nimic la nici un cersator … cand vin plozi din aia de pana in 12 ani, sa imi ceara bani, cand eu sunt la terasa si imi beau cafeaua, nici nu apuca sa isi spuna povestea, ca incep eu: imi daaaaai si mie doi leeeeei??? … si o continui asa pana pleaca de la masa (ori coptilu’, ori cine ii cu mine la masa)
citește mai mult