fbpx

Accesul la festival și cu test rapid

Festivalierii au primit astăzi vestea mult așteptată: Autoritățile au anunțat că începând cu data de 1 august 2021, accesul la evenimentele mari, de tip festival (Electric Castle, Jazz in the Park, UNTOLD etc), va fi permis pentru toți participanții, după cum urmează:

  • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice aplicate.

Număr limitat

Autoritățile au anunțat că, în acest an, festivalurile vor avea o capacitate limitată, de până la 75.000 de participanți pe zi.

Festivalurile – cele mai sigure locuri publice. Festival cu 180.000 de participanți, zero infectări!

Prin libertatea de a participa la festival, atât pentru cei testați, cu anticorpi post Covid-19 sau cu dovadă de vaccinare, studiile științifice desfășurate în Europa arată că festivalul devine cel mai sigur loc public.

Absolut toate studiile efectuate până acum au confirmat că în aceste condiții este mai sigur să mergi la un eveniment de amploare decât să mergi în orice alte locuri publice. Cel mai recent studiu științific pe această temă a fost făcut în urma festivalului EXIT, desfășurat la Novisad, în Serbia.

La acest eveniment, organizat în luna iulie, au participat peste 180.000 de persoane din toată Europa, iar în urma studiului efectuat în timpul și post eveniment, nu a fost înregistrat nici un caz de infectare.

EC_Special

Deținătorii de passuri și bilete EC_Special se pot testa gratuit în clinicile Medlife, partenerul medical EC_Special.

EC_Special are loc la Bonțida și Cluj-Napoca, între 6 și 15 august 2021.

Jazz in the Park

Noile măsuri de relaxare anunțate de guvern ne-au dat încredere să facem anumite schimbări în structura festivalului. Ne vom apropia mai tare de spiritul cu care v-am obișnuit. Revenim foarte rapid cu noi vești despre Jazz in the Park 2021

Facebook Jazz in the Park

Jazz in the Park are loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 septembrie 2021

UNTOLD

Toți cei care au cumpărat abonamente sau bilete au în acest moment garanția că accesul în perimetrul festivalului UNTOLD se va face pentru absolut toate persoanele care fie sunt testate negativ, fie fac dovada ca au trecut prin boală, fie sunt vaccinate, conform normelor de mai sus.

Mulțumim Premierului, membrilor Guvernului și CNSU, pentru încrederea acordată. Noile măsuri reprezintă o dovadă puternică a faptului că se dorește repornirea sectorului cultural. Sunt convins că planul de siguranță, prezentat de noi autorităților este peste orice alt eveniment organizat până în prezent! Ne dorim să devină un model la nivel global, iar în felul acesta să permită, în condiții similare, organizarea de evenimente în siguranță și de acum înainte.

Bogdan Buta – CEO UNTOLD

UNTOLD 2021 reprezintă un simbol național și internațional al entertainmentului, al bucuriei și al distracției, în cele mai sigure condiții.

Fanii festivalului, artiștii invitați, furnizorii, lucrătorii din industrie își doresc cu toții reluarea activității, după o pauză atât de lungă. UNTOLD va fi cu siguranță exemplul perfect prin care ne vom putem bucura, distra, trăi viața pe deplin și în siguranță.

Pregătirile UNTOLD 2021 în plină desfășurare

Pregătirile pentru desfășurarea celei de-a șasea ediții a festivalului UNTOLD sunt în toi. Organizatorii festivalului au participat zilele acestea la o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului.

La ședință au participat reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI.

În timpul întâlnirii au fost dezbătute măsurile de sănătate și siguranță care vor fi aplicate în timpul evenimentului, dar și modalități de a face accesul controlat în perimetrul festivalului.

Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță.

Organizatorii festivalului anunță că pregătesc un nou anunț de artiști de top, ce vor fi prezenți la Cluj-Napoca în aceasta toamnă.

Aceștia se vor alătura artiștilor confirmați până în prezent: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi, Martin Solveig, The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie 2021 la Cluj-Napoca.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

TIFF.20 Talks

Next Post
Nespresso Samsara Film FOOD

Film FOOD @ Samsara

Related Posts