fbpx

Acasa serviciu, serviciu acasa…

Stiti reclama aia cu acasa serviciu, serviciu acasa?

De asa mult timp lucrez, de asa mult timp bat acealasi drum acasa serviciu, serviciu…

incat ieri, cu toate ca NU trebuia sa merg la birou, am reusit sa merg din inertie, pana in fata cladirii, sa parchez masina si sa opresc motorul… am realizat doar dupa ce am scos picioru’ afara.

Ati patit asa ceva?

Sa mergeti din inertie intr-un loc, din simplu fapt ca acel drum l-ati batut de prea multe ori?

Clar, da clar trebuie sa fac ceva in privinta asta… tineti minte ce va spun:

rutina ne omoara!


7 comments
  1. Acum cativa ani m-am mutat temporar la un prieten si coleg de munca. Mergeam la serviciu impreuna, veneam acasa impreuna, beam impreuna, dormeam separat :D.
    Si ne trezim noi intr-o dimineata si ne imbracam si ne spalam si ne incaltam sa plecam. Moment in care iese nevasta-sa din dormitor si ne intreaba: voi unde mergeti sambata la ora asta?
    Deci patit.

  2. in fiecare dimineata colegul meu de birou ma ia din statia din manastur iar aseara mintea mea a fost setata sa ajung in statia din manastur, urma sa fiu luat de un prieten sa mergem in oras. Cand am ajuns in statia din manastur nu mi-am vazut prietenul, el fiind pe izlazului. Setarea asta automata ne omoara

  3. păi d-aia te mai duci pe un vas, mai dai un cocktail în gene și-ți vizitezi prietenii cu pluta, ca să omori tu rutina nu ea pe tine:)
    în altă ordine de idei, în liceu, m-am dus la școală la 7 seara, din instinct, iar maică-mea nu mi-o zis că e seară decât după ce m-am întors și aflasem deja:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Te trimit la concert Nightlosers!

Next Post

Protestant de ocazie

Related Posts