fbpx

Te trimit la concert Nightlosers!

Sa o zicem din capu’ locului: acest articol are ca public tinta in principal clujenii, sau cei care ne vor vizita orasul vineri, 13.01.2012!

NightLosersBun, acum ca am lamurit acest aspect, va anunt ca in data sus amintita, incepand cu orele 22, in Euphoria Music Hall de pe str. Ploiesti nr. 51, trupa, care ii are in componenta pe: Hanno Hoefer – chitara, voce; Jimi Laco – chitara, vioara; Octavian “Barila” Andreescu – bass; Lucian Pop – bass; Grunzo Geza – clape; Nasu – tobe; cunoscuta sub numele de Nightlosers vor concerta live!

Am simtit nevoia sa subliniez cuvantul live.

Ii stiti pe bajetii de la Nightlosers?

Cand ati fost ultima data la un concert de-a lor? Vreti sa mergeti?

Da?

Am 10 invitatii (5 duble) de dat… si le dau pe principiu primu venit, primu servit… asa ca va rog sa lasati mai jos un comentariu cu numele real, si o adresa de mail valida, in care sa-mi spuneti numele melodiei preferate de la Nightlosers, a mea e my babe

Deci?


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

E vorba de timp doar

Next Post

Acasa serviciu, serviciu acasa…

Related Posts

Vrei sa mergi moca la Peninsula / Felsziget?

So’, cel care va merge, va fi nevoit sa posteze cate un articol pe acest blog, pentru fiecare zi de festival … nu are importanta ce posteaza .. vreau sa surprinda clipa esentiala din ziua respectiva .. poate sa fie o filmare, o poza, un cuvant … indiferent, dar e obligatoriu sa o posteze, si totodata sa imi spuna mai jos ca vrea sa primeasca badge’ul …. Castigatoru’ va fi desemnat de catre mine, criteriul fiind unu extrem de simplu … pur si simplu cel mai iesit din comun argument .. puteti sa puneti si poze in comentarii, sau filmulete!
citește mai mult