fbpx

De pe scena

Dupa cum va spuneam, ieri am vorbit si eu la SMS Cluj. M-am pregatit destul de bine… zic eu, printre nepoti de craciun si shoebox (jobul de zi cu zi si alte chestiuni care apar in decembrie nici nu va mai spun) am reusit cu 2 zile inainte de eveniment sa imi fac prezentarea… ceea ce e un lucru extrem, extrem de bun… zic eu!

Noaptea dinaintea zilei ics, am reusit s-o dorm nesperat de linistit. Ajung la hotel City Plaza pe la 9 si ceva… destul de degajat. Pe masura ce timpul trece, incep sa-mi dau seama ca nu mai am nevoie de cafea (e pentru prima data cand o singura cafea dimineata e suficienta)… intra pe scena Andrei Crivat, care ne povesteste ce si cum in legatura cu eBucataria… atat am retinut… pentru ca au inceput sa se instaleze, incet incet gandurile! Parca nici nu s-o apucat bine Andrei de vorbit, ca i-a si luat locul cei de la TVdece… nu am retinut decat ceva comparatie cu detergentu’… atunci am inceput sa transpir… pe interior!

Ati transpirat vreodata pe interior? Groaznic va spun, GROAZNIC! Nu ma dezmeticesc bine ca deja Marian Hurducas e cu microfonul in mana si zice ceva de punctul G… printre siroaie de transpiratii reci, interioare, reusesc cumva sa il vad pe Katai Robi ca il pune pe chinezu sa faca avioane de hartie… toata sala incepe sa dea cu avioane prin aer … era clar, ceva nu e in ordine cu mine!

Fara sa ma mai apuc sa trag nici macar un part, Marta Usurelu de la revista biz, imi pune microfonul in mana… ma apuc de vorbit cu vocea tremurand.

Aveam pregatita o glumita cu un virgin… imi aduc aminte de ea… acum… acum realizez ca mai bine de jumate de chestiile pe care am vrut sa le ating in prezentare nici macar nu au fost amintite… acum am inceput sa nu mai am transpiratii reci…

Mai tineti minte primu orgasm?

Inca tremur… nu e un tremur de frica… nu mai e un tremur de emotii, e pur si simplu un tremur.

Pe scurt, de pe scena se vede mult mai neclar totul… cel putin cand esti pentru prima data pe scena!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

11 Responses

 1. Adriana says:

  Bravo! 😀 Exista un inceput in toate asa ca treptat o sa te obisnuiesti si cu scena :P.

 2. Oana says:

  te-ai descurcat bine! mi-a facut o deosebita placere sa fiu in sala ieri 🙂

 3. Congrats ! tin si eu minte transpiratiile reci din palme …

 4. buburuza says:

  bravo! toate trebuie sa aiba un inceput iar speechuri fara emotii ( si ce mai presupun si astea) presupun experientaaaaaa!
  <3

 5. Daniela says:

  Ai facut-o si pe asta! 🙂 Felicitari!

 1. December 15, 2011

  […] Dan Ciulea s-a cam pierdut, as spune eu, cu emotiile. Este ok, a fost prima lui prezentare, oricine ar fi avut emotii. Andrei Crivat a povestit despre ebucataria. Da, stie sa fie degajat la prezentari. Totusi eu astept sa vad ce se va intampla cu proiectul in 2012 daca acum este mort din august. Unele chestii din prezentare nu se leaga cu prezentul… […]

 2. December 16, 2011

  […] Marian, Robi și Dan au vorbit pentru prima dată într-o conferință. S-au descurcacat onorabil, tinerii online-ului […]

 3. December 21, 2011

  […] Dan Ciulea […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.