fbpx
ABSOLUT se imbraca in primul design de inspiratie romaneasca_ABSOLUT România Editie Limitata

ABSOLUT se îmbracă în primul design de inspirație românească

ABSOLUT lansează ABSOLUT ROMÂNIA, o ediție limitată ce îmbracă sticla de ABSOLUT Original în primul design creat în România, și continuă să susțină artiștii locali cu potențial. 5% din vânzările ediției limitate vor fi redirecționate către 5 burse dedicate artiștilor de pe platforma 100Absolutartists.ro.

Noul design propus pentru ambalajul ABSOLUT urmărește liniile unei ținute de sărbătoare românească și aduce împreună elementele de identitate locală cu încărcătură culturală.

Conceptul ABSOLUT România a luat naștere în pragul unui eveniment care trimite cu gândul la schimbare, 100 de ani de România, și își desfășoară povestea în patru direcții creative:

  • spațiul culturii și al societății care prinde contur prin clădirile emblematice
  • spațiul decorativ al motivelor tradiționale
  • spațiul umanizat al petrecerilor
  • spațiul narativ al esenței artistice românești ca fir roșu ce leagă tradiționalul de modern.

Design-ul ambalajului surprinde emoția prezentului care după un secol de România, își asumă trecutul și privește spre viitor.

ABSOLUT este un brand care crede în progresul unei societății prin creativitate manifestată prin artă – pe piețele internaționale în care este prezent, ABSOLUT a colaborat cu peste 550 de artiști, printre care Andy Warhol, Louise Bourgeois, Keith Haring, transformând publicitatea în artă și contribuind la modul în care ne raportăm astăzi la o creație artistică.

Dacă există un brand care poate să vorbească despre artă, atunci trebuie să fie unul care a produs o schimbare de percepție la nivel global – manifest pe care ABSOLUT și-a propus să îl susțină și la nivel local.

În iulie 2018, ABSOLUT a lansat în România 100Absolutartists.ro, prima platformă care susține și promovează noul val de artiști din cinematografie, literatură, arte vizuale, design vestimentar și muzică, aducând în fața publicului 100 de artiști cu potențialul de a deveni nume de referință în domeniile artistice în care activează. 

În continuarea demersului de susținere a artiștilor locali, ABSOLUT redirecționează 5% din vânzările sticlei în ediție limitată ABSOLUT ROMÂNIA către 5 burse pentru 5 artiști de pe platforma 100Absolutartists.ro.

Procesul de selecție a celor cinci artiști va fi realizat de către curatorii platformei:

  • istoricul de artă și curatorul Magda Radu pentru arte vizuale
  • jurnalistul și scriitorul Alex Tocilescu pentru literatură
  • criticul de film Iulia Blaga pentru film
  • redactorul-șef al revistei ELLE România Roxana Voloșeniuc pentru design vestimentar
  • Dan Amariei, solistul trupei de rock alternativ Omul cu Șobolani, pentru muzică.

Sticla ABSOLUT România în ediție limitată, inspirată de împlinirea a 100 de ani de România, poate fi găsită în rețelele de hypermarkets și supermarkets din țară sau online pe worldofdrinks.ro/absolut-romania.html, în limita stocului disponibil.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Bacșiș | cut&crust - Interior

Resurse utile #14: Cum să accepți bacșiș prin card bancar.

Next Post
#MasăÎnDoi Samsara Foodhouse

#MasăÎnDoi: Samsara Foodhouse

Related Posts