fbpx

25% versus bugetari

Zilele astea, spiritele incep sa se incinga … si nu are nici o legatura caldura, mult asteptata de mine, de afara …

25%

Astfel, stimabilii nostrii conducatori, au ales o abordare personala a situatiei, o abordare de suflet, o abordare directionata catre individ, catre puterea de intelegere a acestuia, chiar se incearca un santaj emotional:

In schimb bugetarii, stau ferm pe pozitii, sunt de neclintit, au facut o alianta intre ei, si noul lor imn este:

Sunt foarte curios ce o sa iasa pe 31 …


10 comments
  1. nu ce o sa iasa ci cine o sa iasa. norocul lor este ca ei pot sa isi suspende activitatea total, pe cand altii chiar de stat fiind, nu pot face la fel. ori daca sunt perceputi la fel, ar trebui sa li se permita la fel. hai cu greva!
    .-= dennis´s last blog ..Operatia lui Bob =-.

  2. Bai nu cred ca o sa fie mare lucru… in Bucuresti o sa fie nasol ca necirculand nici RATB nici METROREX toti o sa isi scoata masinile si o sa fie blocat tot.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

E langa tine …

Next Post

Adriana si Lucian Soit

Related Posts

Hai sa facem sa fie bine

Si, bineteles, ca pentru asta e nevoie de bani. Eu nu am sa va spun ce sa faceti, in schimb, am sa va spun ca eu, azi (da, am asteptat pana am avut si eu un leut) am donat in contu’ RO14INGB0000999900198927 titular de cont Attila Ilyes deschis la banca ING. Suma este irelevanta, pentru ca, eu unu ma conduc dupa principiu: din putin cu voie buna, si leu cu leu face suta. Asa ca daca ati zis ca nu donati, pentru ca 100 de lei, sau 10 lei sunt bani de nimic, vreau sa va pun la un calcul simplu: daca doar 100.000 de oameni ar dona 10 leuti, Zoly ar avea casa consolidata … asa ca, hai cu mic cu mare, sa donam ce si cat putem!
citește mai mult