fbpx

Vacanta la tara

Plec de la premisa ca toti, ati auzit de minunatul proiect a conducatorilor nostrii iubiti, de revigorare a turismului traditional , proiect care a ajuns la Editia a XVII … da da, va vine sau nu sa credeti dar, avem Editia a XVII a Programului Special "Vacanta la Tara" … toate bune si frumoase … nu?

Cand am auzit reclamele la radio cu asta, eram extrem de incantat, si totodata contreariat, ca nici unde nu zicea cum poti sa intrii in posesia unei oferta .. o maslina ceva .. psf, si io as fi vrut sa merg 5 zile la tara cu 150 lei .. nu?

vacanta la tara

Asa ca, am pus mana, si am intrebat pe cel mai intelept preten a meu, google, … si ca raspuns, mi-o dat pagina aia mai de sus .. superba pagina printre altele .. numa ca nu imi spunea nici o oferta … adica iti spune ca in perioada martie-iunie, poti stai cu maxim 200 ron 6 zile, mic dejun inclus la o pensiune de 4 margarete … numa ca nu imi spune unde … nici macar o zona …DAR, in schimb iti da date de contact! (bei, oamenii au adrese de mail, numere de telefon, cont de facebook,  twitter … au date de contact, nu gluma!)

Bun, pun mana pe telefon si sun … si sun … si sun .. si sun .. si imi dau seama ca ii intr-o zi de miercuri la ora 13, si ma gandesc ca no’, oamnii lucra la stat … si au Vinerea scurta … asa ca ma iau, ma pun si scriu un mail … nu din ala complicat .. lejereanu’ … un mail, in care ma prezint, ca no’, asa m’o invatat mama, dupa care le spun intr-o propozitie ca sunt extrem de interesat de oferta cu vacanta la tara (ca no’ .. ii criza) …

Si, in final, ca un om cu buca, ma semnez .. inclusiv cu numar de telefon .. ca cine stie … poate vor sa ma sune …

Si, acum intrebare de baraj … credeti ca o raspuns careva pana azi, 25.03.2011? … ete curu’ .. si te mai miri ca tara mere cum mere … adevaru’i ca decat sa investeasca atatia bani in promovarea la proiectu’ vacanta la tara, mai bine isi cumpara udrea niste draperii la cabinet!


7 comments
  1. Cica, taranii au accesat fondurile Europene pentru a-si construi casele. Prin semnarea contractului s-au obligat sa transforme casele in pensiuni agroturistice. Dar totul este doar de fatada. Si-au tras casele cu banii din fonduri (adica aproape gratis)…

  2. imi place sa merg la tara in vacanta, ma relaxeaza, ma face sa ma simt bine si linistita. Mai ales ca eu am bunicii in delta. Primavara si vara pot merge linistita la pescuit…. super!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Noi ca noi …

Next Post

Interneto-dependent

Related Posts