fbpx

2% din impozitul pe venit (salar) poate sa fie directionat unde vrei tu!

2%

Din pacate 1 din 2 romani nu a auzit de redirectionarea celor 2 % din impozitul pe venit, iar din cei care au auzit, doar jumatate stiu de fapt ce inseamna acest lucru!

Toti cei care aveti un venit, in urma acestuia platiti statului un impozit. Exista insa posibilitatea ca 2% din acesti bani sa fie redirectionati. Potrivit legii, puteti sa directionati in fiecare an 2% din impozitul pe venit catre o organizatie non-guvernamentala, asociatie sau fundatie. Procedura este enuntata in art. 57 si 84 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

Cei 2% din impozitul platit la stat nu sunt considerati sponsorizare sau donatie. Sunt bani pe care oricum ii platiti la stat. Practic nu voi dati banii, ci statul, dar asta nu inseamna ca nu voi decideti!

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati formularul 230 daca sunteti salariat, sau formularul 230 daca aveti si alt tip de venit (ex. din activitati independente) si sa il depuneti in 2 exemplare la Administratia Finantelor Publice, pana la data de 25 mai 2015.

Personal am decis sa redirectionez acesti bani catre Nepoti de Craciun.

IMPLICATI-VA, COMPLETATI FORMULARUL!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Fumatul interzis, ce servicii slabe!

Next Post

Cel mai fain cadou!

Related Posts