fbpx

Fitness urban

Ieri am fost in parcul Central Cluj, la Miscarea de duminica. Din pacate nu m-am dus pregatit sa fac miscare, din fericire am avut aparatul foto cu mine.

Salut initiativa lui Doru Dorobat, Fitness Urban!

Ovidiu Blag aplica cu succes aceasta idee de ceva vreme, e drept ca la nivel mai mic, dar pana la urma despre asta e vorba: miscare in aer liber, adica sanatate si socializare!

Adevarul e ca “Vrem training park în Cluj“.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ai parcat ca un bou…

Next Post

Drum închis, nesemnalizat!

Related Posts

Erou sau super-erou?

Sigur ati observat, ca de ceva vreme, se marseaza pe ideea ca sa facilucruri marete, sa te desprinzi de pulime, sa iti iei inima’n dinti, si sa te apuci sa faci ce ti’ai dorit de o viata … aproape la orice conferinta, aproape orcine ia cuvantu’ iti spune sa iti indeplinesti visu’. Indiferent daca vorbitoru’ a fost un familist convins, cu rate la banca, o slujba bine platita in cadru’ multinationalelor, el o sa iti spuna ca s’o trezit intr’o zi, si s’o dat seama ca ceea ce facea nu il satisfacea, asa ca s’o bagat picioarele in tot si toate, si s’o apucat de cautat comori pe dealuri … Sau, poate ca o boala l’o trezit la realitate … si’o dat seama ca viata’i scurta, asa ca s’o luat rucsacu’n spate si s’o apucat de mers prin diferite tari. Se intampla, ca pur si implu’ o primit o mostenire, poate o barca, si vrea sa implineasca un vis din mos stramosi …
citește mai mult