Revolutia culinara

Ma uit, de nebun, la emisiunea lui Jamie Oliver cu revolutia lui culinara din L.A.

Am doua chestiuni care ma macina:

1. Noi, daca nu punem pret pe educatie, deci nu ne intereseaza viitorul… lor (intr-un fel, nici al nostru) credeti ca ne intereseaza ce fel de mancare le dam la plozi? (prin noi inteleg de la parinti pana la guvernanti, cei directi interesati… deci si eu, indirect!)

2. Noi ne gandim ce inseamna mancatul sanatos? Prin mancat sanatos, nu ma refer doar la ce bag in gura, ci si la orele la care mancam, la locul unde luam masa, la timpu’ alocat, bla bla bla.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii.
Ma gasiti pe:
Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. Fotomodela says:

    sunteem prea fitosi incat sa tinem cont de ceea ce bagam in gura, dar ce sa mai zic de orele de masa

  2. Cuibus says:

    E nevoie de un drum lung pana sa revenim la normalitate..la pauza de masa min. 1 ora garantata prin lege ca esti la stat sau la privat..controale cum trebuie sa se faca..din pacate ce poti cere intr-un sistem bolnav in care cei de sus prefera sa-si otraveasca populatia pentru niste arginti in plus..ca in cazul Initium – http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables
    Suntem o piata de consum si atat..producatorii mici sunt eliminati. Aici si industria medicamentelor are un rol..daca la Bruxelles se vorbea sa se faca o Europa doar cu produse BIO, cei din ind. medicamentelor au amenintat ca daca vor demara astfel de actiuni vor face virusi si tot felul de actiuni sa nu le distruga “bonusurile”. Astfel alimentatia sanatoasa se poate face doar la nivel personal sau in grupuri destul de restranse..

Leave a Reply