fbpx

6 cai revine …

Cred ca toti ati vazut celebrul filmulet “6 cai”…, defapt daca si Banca Transilvania a facut o reclama folosind-se de expresia 6 cai, atunci cum draq sa nu fi auzit de ea 😀 …. ei bine ziarul albaiulianul a reusit sa ii ia un interviu “incendiar”, in care stimabilul explica ce s-a intamplat atunci:

Dupa care, se tin de cuvant jurnalistii si fac interviul la “locul de munca”, alaturi de Tibi Draga – ei nu fura! (cred ca asa il cheama Prenume: Draga, Nume: Tibi) in care ne explica planurile de viitor (va infiinta SC 6 Cai SRL – primul tigan care vrea sa plateasca taxe si impozite la stat! MARE OM!)

asadar va rog sa nu mai trageti concluzii pripite… cand vedeti un filmulet de 4 min despre cineva pe care nu il cunoasteti!

6 cai frumosi


12 comments
  1. E bestial clipul pe net, oricum… Oricum, firma lui sunt sigur că va avea succes şi datorită numelui care îl va purta firma. Jos pălăria ! Mă bucur pentru el, nu am nimic cu el… 🙂 Poate chiar va realiza ceva măreţ 😀

    Dane, de azi încep şi eu să te citesc… 😉 Am observat că tot postai pe blogurile care le citesc eu. Să nu ne dezamăgeşti ! 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Criza financiara

Next Post

Deci..si prin urmare

Related Posts