fbpx

Greva spontana!

Deci ba, sa o luam cu inceputu’ mamii lor de bugetari! Povestea isi are radacinile din timpu’ concediului meu, va povesteam io’ cateva articole in urma cum ca am primit un telefon referitor la scandalu’ bancilor… no bun … buna treaba, de aci incepe tatu’ … da tatu’ ma!

Deci, incepem prin a le ura toate cele bune bancilor, si implicit si guvernantilor care or inventat ordonanta cu pricina … asadar, datorita celor intamplate, facem un consiliu de familie, si se voteaza in fara drept de apel ca ne vom refinanta… ce pana mea! Pana aci’ o fost! nu se mai poate!

Ma duc la banca, ii explic la duduia de la ghiseu situatiunea, aia se face ca ma asculta, si imi propune un soi de refinantare, inventat pentru clientii fideli, da unde nu trebe sa platesc decat … evaluarea imobilului … No’, buna traba zic … no’ bun, si daca ma refinatez la voi, cat imi scade rata.. ca plm, pe maine asta ma interesaza, da-mi si mie un grafic o maslina, sa vad un comision … vorba lu jiji: ma intelegi?

No bun, trecem peste aceste mici amanunte, si ajungem la faza “dosarului”… printre actele necesare, se afla si un cacat de foaie … ghici … ghici de unde… da!!!!!!! futui sa ii fut! de la ei… de la elefantii din finante. Deci ma, pe langa ca nu sunt in stare sa imi dea fututa aia de foaie pe loc, ca imi fac “programare” peste doua zile (programare insemnand, hai ba in 14 dupa ora 10, si stai ca fraieru’ la inca o coada!), deci pe langa asta, auzi tu, ca au intrat in combustie greva spontana

greva spontana finante cluj

sursa foto

Deci si prin urmare, le multumesc din suflet ca ma fut nu doar in activitatea mea de persoana juridica, ma bucur nespus ca acum ma fut si pe persoana fizica! Va multumesc prieteni dragi de la finante, si va bag in originile voastre de elefanti! Numa’ atat va spun:

Daca tu nu te gandesti la mine, si pe mine o sa ma doara in … de tine!

Io numa’ zic, din cauza voastra eu pierd …. nu conteaza cati bani, da’ pierd!


9 comments
  1. problema este ca in anumite domenii se poate greva generala in care se intrerupe total activitatea. astia is bugetarii. in schimb la altii nu e chiar asa. este obligatoriu sa asiguri activitate chiar si pe timp de greva. te obliga un contract. de ce nu e peste tot la fel? cred ca ar trebui ca in cazul bancilor, sa se adune agentii economici si sa dea in judecata sindicatul in cazul in care li se vor aplica penalitati de intarziere la plata.

  2. inca ceva: am auzit ca si-au luat zile libere. cine pizda ma-sii acorda concediu de odihna tuturor angajatilor in aceeasi perioada? la ei nu e cu programare? sau ei au si in acest caz conditii stimulate, pardon, speciale?

    1. @Daniel Rus: true… acum ma duc din nou pana la ei (ca cica nu mai sunt in greva), numa’ ca nu prea cred io’ sa imi fi facut mie foaia aia…ca doar au fost in greva….oi’ vedea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sveti Stefan …

Next Post

Canibalism …

Related Posts